Kas īsti ir slīpuma sensors?

Šo pasākumu izmaiņām orientāciju, dažu objektu vai vietu.Eļļā labi strādāt, sūknis augstspiediena ūdens labi un veramie sensori atpakaļ uz augšu uz virsmas zemes norādiet, kur ūdens iet horizontāli.Šī vispārējā procedūra tiek izmantota, lai plaisas iežu slāņiem, un ļaujiet eļļas plūsma brīvāk vērā vertikālo caurumā, lai tā varētu izsūknēts ātrāk.

Meklēt šeit, lai iegūtu vairāk informācijas par slīpums sensori:
http://sensors-transducers.globalspec.com/LearnMore/Sensors_Transducers_Detectors/Tilt_Sensing/Tilt_Inclinometers

noliekt sensoru var būt arī daļa no pinball mašīnas.Tas lieto, lai novērstu mašīnas no smagajiem paātrinājumiem, ko izraisa atskaņotāju.Lasīt vairāk šeit:
http://stuffo.howstuffworks.com/pinball-machine4.htmMik

Sveiki

paldies pārāk daudz par jūsu palīdzību

i am darot rc plakni projekta ....... un man ir nepieciešams, lai noteiktu rotācijas ap 3 asi tā, ko es varu izmantot (noliekt vai inclonmeter vai akselerometram)

Akselerometrus darīs darbu.
Skatīt Analog Devices vietnē:
http://www.analog.com/en/subCat/0, 2879.764% 255F800% 255F0% 255F% 255F0% 255F, 00.html
Izvēlies divējāda asīm XY un vienas ass uz Z (Low-g sdelection).

Sveiki

paldies pārāk daudz par jūsu palīdzību

bet var u paskaidrot ((Low-g sdelection ).............. kas ir g. ....... jo es to redzu, bet es donoot saprotu: sm11:

pateicoties pārāk daudzPievienots pēc 36 minūtēm:Sveiki

Vai ir īpaša ass tipu z vai var katrai asij accelrometer darīt to darbu?

Zema g nozīmē "mazs paātrinājums" (slīpums paātrinājums mazās vibrācijas un ...) g - gravitācijas paātrinājums nemainīgs ~ 9.8m / s ^ 2

ceru, ka tas palīdz,
/ /

Sveiki

vai tas nozīmē, ka tad, kad produkts ir virkne 2g var meaures maksimāli 2 * 9,8 m / sec ^ 2?

Jebkurš akselerometru var ko izmanto Z-ass.Patiesībā jūs varat izmantot, gribu visiem 3 virzienos.Es domāju, ka viņiem ir 3-ass akselerometru - ADXL-05 - bet tas izskatās tā ir novecojis ..

2g = 2 x 9,81 ..5g = 5 x 9,81 utt
Ja jums nav gaidīt lielāku paātrinājumu varat izvēlēties 2g, es domāju, ka drošāk būs 5.g ..
Galu galā jūs, iespējams, nav nepieciešams 0,1 ° precizitāti ..do you?

Sveiki

Quote:

Jebkurš akselerometru var ko izmanto Z-ass.
Patiesībā jūs varat izmantot, gribu visiem 3 virzienos.
Es domāju, ka viņiem ir 3-ass akselerometru - ADXL-05 - bet tas izskatās tā ir novecojis ..

Sveiki

var arī žiroskops, kas izmanto jebkuru asi?vai tikai uz z ass

un vai kāds zina vietu, kas pārdod žiroskopi 2-ass vai 3-ass

Paldies par palīdzību

Standarta programmas žiroskops dod jums divas ass orientāciju: 0 - 360 ° (līdzīgi kompass).
3 akselerometrus dos jums 3-ass lasījumos.
Es domāju, ka jums vajadzētu stick ar šo vienošanos ..

Sveiki

do u nozīmē, ka es izmantot 2-ass žiroskopus un 3-acclerometers

Nē, ko es gribēju bija tas, ka 3 akselerometri var darīt darbu.: Mariela pietura.
Jums nav nepieciešams anythig cits ..

Sveiki

pateicoties pārāk daudz IanP jūsu palīdzību ... u ir ļoti noderīgi persona: sm28:

taču manu pieteikumu UAV rc lidmašīnu ......... i var rasties nepieciešamība aprēķināt, cik lielā mērā rotācijas ap asi .......... i lasa datu lapā Akselerometra, ka to var izmantot kā noliekt ar vienādojumu = asin (Vx/1g), kur VX ir spriegums represnt accleration ap x asi .............. lai varētu šo vienādojumu aprēķināt easly ar pic zināt ka es esmu, izmantojot pic18f452 manu absolvents projektu

i donnot zinu, tiešām, ja man būs nepieciešams sistēmā rc plaknes, lai aprēķinātu paātrinājumu ap asi vai rotācijas pakāpi tikai

Jums vienkārši nepieciešams, lai noteiktu rotācijas un, ja jūs uz Low Pass Filter uz akselerometra izejas signāla lielums jums būs iespēja noskaidrot kaut kas cits, izņemot rotācijas sastāvdaļa.

Aprēķinu vajadzībām es varētu izmantot "meklēt galda".Varat izveidot to, aprēķinot vērtību, izmantojot kalkulatoru vai datoru, vai arī varat izveidot shēmu ar vienas ass akselerometru un pasākums vērtības par katru pakāpi pārvietošanas.
(Lai īstenotu šo equasion par PIC var būt diezgan sarežģīts) ..

Sveiki

IanP ideju Uzmeklēt galda ir ļoti laba ideja .... i donnot zināt, cik thank u

taču es didnot saprast
Quote:Jums vienkārši nepieciešams, lai noteiktu rotācijas un, ja jūs uz Low Pass Filter uz akselerometra izejas signāla lielums jums būs iespēja noskaidrot kaut kas cits, izņemot rotācijas detaļu

Ko es domāju, ka LPF tiks nogriezts tapas vai impulsi, ko rada pēkšņas paātrinājuma un sniegs veida vidējā sprieguma, ko var pēc tam konvertē ar A / D un ko izmanto slīpumu aprēķiniem ..

Sveiki

paldies IanP for your help, bet es tikai nepieciešams uzdot vairāk jautājumu,

tas žiroskopi, piemēram, akselerometru varat izmantot jebkuru asi

Es jautāju, ka tāpēc, ka es varētu mēģināt pārbaudīt tos pārāk

Paldies par palīdzību

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back