kāpēc do u mīlestība elektronika

Ir daudzi iemesli, kāpēc es mīlu šo lauku. Viens iemesls ir "agri iedarbība uz pasaules elektronikas", arī šis lauks ir patiešām awesome un ir kļuvis mana kaislība. Es varu viegli zaudēt dziesmu no laika, kad es esmu ieskauj elektroniku.

jo tas var izmainīt pasauli, pat tikai ar tiny ierīci ... viss šajā pasaulē ir atkarīgs arī no elektroniskās .... dators, auto, ģitāra, kalkulators, mašīna, biomedicīniskās ierīces, visi no tiem ir atkarīga elektroniku .... neiespējama lieta var kļūt iespējams tāpēc, ka es esmu iespējams ... kamēr es veikt ierīce, kas var izmanto manu, es ļoti apmierināts ....

Vēl viens iemesls ir tas, ka elektronika ir elektronisko inženieri tikai (un protams Hobbyists pārāk). Uzņēmuma vadītājs var noteikt savu sveci vai samazināt dažas kabeļi un electrologist varētu saprast kādus saimnieciskus terminus politiskā diskusija par TV, vai formatēt savu datoru. Bet neviens no tiem varētu saprast kā vienkāršu rezultātā gaismas signālu ar sīkiem kuģa un 200 baitu kodu darbiem. Tāpēc es mīlu elektronika!

Galvenais iemesls ir tas, ka mēs nekad jūtas attālumā no mūsu mīļāko vienā ...

Spēja projektēt elektronika un programmatūra ļauj man veikt ideju no mana prāta un realizēt to dzīvē. Tas dod man sajūtu milzīgu jaudu un brīvību. Gadiem es būvētas VB app, pamatojoties uz MS runas atzīšanu. VB-app runāja ar AVR nekā RS232, AVR nosūtīja RC5 IS komandu ar manu TV / Stereo. Es mainīts kanāli manā TV / radio, izmantojot bezvadu kaklasaites piespraužams mikrofons un manu balsi. Nav nepieciešams, lai pārvietotu, vispār. Centieni padarīt lietas vieglāk un efektīvāk ir iemesls, kāpēc mēs nedzīvojam alās vairs. Lazyness vada pasaules :)

mēs mīlam lietas, kas padara mūs comfortable.Electronics padara

Elektronika ........... Hum: shock:. ļaujiet man domāt par to:?:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back