kāpēc do u mīlestība elektronika

mēs mīlam tos subjeects ko mēs saprastu un vēlāk strādāt ar to un ienīst tos priekšmetus, kas ir aizmirstas vai grūti saprast ....

Tā ir būtiska daļa no manis un ir viena no lietām, kas padara mani, kas es esmu.

Jā tā, ir elektronikas manu aizraušanos, es sāku elektronikas darbus agrā vecumā apmēram no 12 gadu vecuma bez teorijas. man ir praktiskas zināšanas par teoriju. Tagad es esmu dodas ar iegulto sistēmu elektroniku mīl tikai elektroniskus cilvēkiem, jo, to izmantojot "mēs varam uzbūvēta jebkura lieta pasaulē"

Es sāku studēt elektroniku 25 gadus atpakaļ. Es ienīstu elektroniku. Es sāku ienīst viņu, kad viņa kļuva par manu darbu. Tagad es mīlu automašīnām un alu))))))

Es esmu ar elektroniku kopš bērnības. Ka ar elektroniku brīnumi, kas man pie tā, un, lai riska. Galu galā man patīk pieņemt izaicinājumus šajā jomā, un mans slāpes vairāk un vairāk zināšanas padara mani mad elektronikas. Paldies par jauko jautājumu. Pranam77

Es esmu elpošana ar elektroniku pēdējie 10yrs ... kad man bija beidzis savu pirmo projektu 2001./02 nav vairāk vārdu, lai pateiktu anout ka Happyness ... No ka es tiešām atkarīgi šajā happyness ... katrs projekts padara mani ņemt onestep ahed ceļā labs cilvēks ... Tāpēc es mīlu elektronika .... Paldies vividvilla uz šo amatu ....

Man patīk tās no manas bērnības. Es jo viņi visi ap mani. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 20:49 ---------- Iepriekšējais amats bija 20 : 44 ---------- [/SIZE] [/COLOR] es domāju. tēmas mēs mīlam. sapratīs ātrāk un atcerēties ilgāk. tas ir analogi draugam skaistas sievietes un viņas atmiņām. Hmm off topic!

Vai jūs domājat Dzīve var būt joprojām bez elektronikas? Mums vajag elektroniku 24 stundu: lol:

Elektronika ir labākais inovatīvu rezultātu cilvēks, jo daudzus gadsimtus .. :)

Elektronika (atbalsta Math) dod man iespēju celt reālajā pasaulē, kas man bija kā ideju manā prātā. Tātad pateicoties meklēšanā Electronics "... Es esmu tēvs pārāk daudz bērniem tagad: aci skaits:

Tas bija 6. pakāpe. Sīpolu un Gaismas diodes piesaistīja, mani un manu jaunāko brāli. Mēs izmantojām, lai atskaņotu ar Bulb un bateriju. Mēs saņēmām draudzību puisis, kam radio remontdarbnīcu mūsu kaimiņvalstīs. Viņš ir darījis LED mirgot uz mana brāļa spēļu automašīnā. Blinking LEDs sāka ziņkāri mūsu prātā. Tā sākās ugunsgrēks. Vēlāk mēs saņēmām atzina kopā bakalaura fizikā. Mēs uzzinājām pamatus elektronikas, maizes iekāpuši 555 taimeri, kas Astable režīmā. Urā!, LED mirkšķināja!. Uguns joprojām iet par mūsu prātā. Mans brālis kļuva viņa ceļu uz meistariem datora lietojumprogrammas. Man interesē iestrādāti, LabVIEW, šķiņķa Radio. Es darīju MSc elektronikā un instrumentiem. Šobrīd gatavojas pabeigt M. Tech RF un mikroviļņu ... Vēl uguns turpina ... Visi jo šo mazo brīnumu LED. Paldies! Rūpēties.

Pat kā 5-6 gadus vecs, es gribēju zināt, kāpēc spuldzes izdegt, kāpēc baterijas nomocīt, kāpēc elektrības triecieni jūs, kāpēc sērija brūces motori strādāja par maiņstrāvu, bet pastāvīgo magnētu motori nav. dažus gadus vēlāk es gribēju zināt, kāpēc transformatoru aizdegās, kad izveidots savienojums ar baterijām, kāpēc mani vecāki saniknojās, kad es Tore izņemot baterijas un atstāja putru. līdz 10 Es domāju, man bija izsmeltas visas zināšanu avots ap mani. bet tas nebija zināms man tajā laikā, un nav streiku mani kā svarīgs / būtisks tikai daudz vēlāk.

Ja Jums ir kaismi kaut tad jūs noteikti love to, kāds lauks var būt. Tā mana kaislība, tāpēc es mīlu to.

ne tikai mīlestība mirs par to. laime tā rada, kad mēs apdare projektu var saskaņot to ar puisis kļūst tēvs

Es mīlu elektroniku, jo tā ir spēcīga pilnvaras veikt cilvēkam zināmā citā pasaulē .. gadiem jūs uzminējāt mobilais nāks.>? TV nāks? Tagad \ \ 3G, HD, ko vēl mīlēt elektroniku ...:? ņirgt:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back