Kā sākt pētījumu microcotroller jo vēlos izpēti, tā

PIC microntroller ir daudz piemēru
un labu datu dokumentāciju.

Lasīt datu, un kopiju piemēri no interneta mājas lapā.
Sāciet ar vienkāršu rokas par projektu, jūs iemācīties ļoti daudz.www.siongboon.com

man, i izvēlēties 8051 mikrokontrolleru mācīties.
Saskaņā ar manu guide line persona, viņš māca man,

1 pamata digitālo couse (ieskaitot combinational un kārtas loģika un valsts mašīnas dizains, kas beidzās ar pamatapmācību no PROM, lai PLD).

2,8085 protams ieskaitot progrmming modelis achitecture un intefacing ar to perifēriskās balstās uz trīs autobuss arhitektūra.Atsauce grāmata
Digital elektroniskam datoram ar Malvino

3.Finally 8051 protams ar Keil programmatūras un ISIS simulācijas programmatūru, lai praksē pirms reālu projektuŠie trīs soļi ir mācību rokasgrāmatu manu learnign līkni, lai 80cC51.

vienīgais risinājums ir sākt ar Atmel 89c2051 get Mazidi's bood labāko, un projekta datēts ar piemēru šajā bood mēģināt padarīt tās drīz jums būs pieredze, izmantojot mirocontroller.

šeit ir vienkāršs

http://www.hobbyprojects.com/pic_tutorials/introduction_to_pic.html

Čau.

Pirmkārt, kā citi teica pirms, meklēt savu vietējo uzglabāt (online veikalā), kāda veida microcontrollers ir pieejami.Tas ir ļoti svarīgi, lai būtu viegli nopirkt. (Uzskata, ka, beeing a iesācējs, jums var "sadedzināt" 1 vai 2 mikroshēmas, un, ja jums nav viegli & quicly iegādāties jaunu, jūs varat zaudēt savu entuziasmu ...)

Ja PIC ir pieejams jums,
sāciet ar PIC16F887.
AVR arī ir laba izvēle, bet, piemēram, mana valsts nav izplatītājam, un tāpēc tas ir diezgan grūti atrast Atmel par saprātīgu cenu hobbyst.

Labu veiksmi!

Varat sākt lasījumā grāmatas saistītiem jautājumiem.
Centieties atrast no tīkla.Tas ir ļoti noderīgi avotiem.

Sveicieni,
Tukul12

Es teiktu sākt ar dsPIC30F sērija attēli.Veidot JDM2 programmētājs par $ 2, un programma ierīci ar ingenia bootloader.No tā, jūs varat augšupielādēt jūsu programmas pār sērijas savienojumu, piemēram, USB-> UART pārveidotāju modulis (kravām, kas viņiem pieejams aptuveni).Tas pats modulis, var izmantot, lai saņemtu atkļūdošanas informāciju no mikroshēmas, veidojot programmas.

Par kompilatora, izmantošanu MPLAB.U var iegūt C30 studentu versiju,
kas pilnībā Featured par 2 mēnešiem.Plānošana ir diezgan daudz ANSI C, un dokumentāciju, ir labs.Šī iemesla dēļ es ierosinu šīs mikroshēmas tas ir nepieciešamas ļoti maz ārējo komponenti, tas ir 5V mikrokontrolleru viegli jaudu no USB bez ārējās piegādes vai regulators, tas ir vienkārši, lai sāktu, un tā ir muskuļa.

Ar laba vēlējumiem

Beginners jāizvairās no dsPIC sērijas attēli, tie ir ļoti sarežģīti, 16 bitu microcontrollers un kuru mērķis nav kāds, tikai sākot ar attēli.
Izmēģiniet
16.f vai 18F sērija PIC, populārās 40pin ir 16F877A (aizvieto ar 16F887) vai 18F4620.Par 18F ir C18 SE (bez maksas) un Zobenzivs BASIC SE (free), protams, MPLAB un MPASM ir bezmaksas visiem attēli.
Plus saņemt pienācīgas programmētājs vai labāk vēl vienu ar debugger, kā tas ir lielisks līdzeklis, lai ikviens plānošanas attēli.
PS ar JDM programmētājiem ir diezgan sporādisku.

droši - uz dsPICs ir diezgan spēcīgs, bet tās ir sarežģīts?Viņi ir daudz konfigurācijas iespējas, jo tie ir daudz vairāk perifēriskās.bet izņemot ka - IMHO - tie ir ne tik ļoti ļoti daudz sarežģītāka nekā PIC16.

komplekss chip ir TMS [;

0x41 0x56 0x45!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back