Kā radīt nejaušu skaitli PIC?

jcding1980 [/b] 's projektu. Šim nolūkam es ieteiktu apvienot vairākus LFSRs uz Stop-and-Go sistēmu vai izmantot Gollman shēmu. Tos izmanto plūsmā ciphers, tāpēc to nejaušības ir diezgan laba.

jcding1980 jautāja:> Hi rkodaira. > Metodi tu izmanto, lai radītu nejaušības skaits ir diezgan līdzīgs tam, ko es darīju> šobrīd. Bet vai tiešām nejauši pietiekami? > Līdz šim no manas kodu es domāju, ka tas ir diezgan riskanti. Bet es tikai atlasītas dažas> numuru desmitiem radīts. Lūdzu, komentējiet. Hi JC! Ja Jūs uzskatāt, ka paaudzes ir "kontrolē" lietotāju, tas nav tīrs nejauši. Bet es domāju, ka neviena cilvēka pupiņas var push pogu, lai iegūtu vēlamo numuru ou uztver mehānismu vai laika darīt tik, jo skaitīšana ir tik ātri. Bez tam, ja jūs sadalīt skaitot ar numuru man ir jāatzīst, ka daži numuri var būt atšķirīgi varbūtību notikt, bet minimālo starpību. Es izmantoju šo metodi, jo tā ir vienkārša un nav nepieciešama nekāda papildus aparatūra, ne ļoti sarežģītu algoritmu programmā. Man ir testēts mans ģenerators, un tas var radīt visu ciparus no 0 līdz 99 (ja atkārtošanos, tā sākas no jauna, es karogi eeprom, lai atzīmētu šos numurus jau radušās).

ko jūs domājat apsvērt loģistikas kartēm? kas ir cahotic funkciju? varbūt jūs varētu apsvērt atšķirību starp divām dažādām (pseudorandom) kartes. tas ir tikai ideja, es nezinu, ja tas dod patiešām izlases numurus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back