kā modelētu transconductor?

A

anglee3015

Guest
Dear all: nesen mēģinu modelētu shematisks transconductor in SpectraRF in ritms, transconductor tiks piemērota vērā anti-aliasing filtru, kas ir izgatavoti no arhitektūras ĢM c. Es nāku klajā ar problēmu par firse laiku, kad ķēde ir noteikts, esmu mēģinājis, lai pabeigtu pamata simulācijas TRAN, dc, ac šajā cadence.but es jūtos puzzy un bezpalīdzīgs, tiešām es nezinu, kā lai modelētu transconductor jo ritms, jūs lūdzu dalīties savā pieredzē ar mani un dod man kādu ieteikt? Es esmu ieinteresēts, lai saņemtu jūsu palīdzību, paldies! [/B]

Ko tu ar to domā, ideālu gm elementu (tas ir niecīgs) vai arī reāls OTA? Pēdējā gadījumā, jums vajadzētu zināt tranzistors līmeņa shēmu.

[Quote = FVM] Ko tu domā, ideālu gm elementu (tas ir niecīgs) vai arī reāls OTA? Pēdējā gadījumā, jums vajadzētu zināt tranzistors līmeņa ķēdi. [/Quote] paldies par jūsu atbildi Ko jūs domājāt par tranzistoru līmenī? i izmanto NMOS un PVO manā circuit, tagad kāds ieteikt man, lai modelētu ar PSpice, bet es nezinu, kā lai modelētu transconductor kas izmanto GM-c filtru.

Es esmu darba tagad transconductors, lai es varētu sniegt jums dažus padomus .. 1) Pirmkārt, jums ir pārbaudīt op. punkts. Nekas dīvains, tikai parasti operācija. Pārliecinieties, ka nobīdes nosacījums ir labs jūsu arhitektūru. Tad ielieciet Vdc avotu savienots ar produkciju ar vērtību VDD / 2. Tas būs nepieciešams vēlāk. Daži strāva plūst no izejas avota kompensētu pašreizējā jo nav ideālu spoguļiem un sakarā ar ne-op vērtību piespiedu pēc sprieguma avota). 2) Pēc tam, lai modelētu GM, piemēro Vd / 2 un-Vd / 2 (un Vc) pie ieejas, izmantojot vcvs. Jūs varat izmantot sprieguma avotu nosaukts Vd un divas vcvs ar peļņu 1/2 un -1/2 savienots vienas puses uz otru avota, VC, un no otras puses uz attiecīgo ieguldījumu. Tad, slaucīt Vd jūsu ievades lineārā diapazona, un gabals strāvu, kas plūst no izejas avota attiecībā uz VD. Par pašreizējo zemes gabalu policists ir jūsu Gm. 3) Attiecībā uz AC un trokšņa simulācijas, vienkārši iestatiet AC vērtība (1) attiecībā uz VD. Jūs varat gabals GM (JW), tāpat kā par GM DC vai apskatīt ievadi minēto sprieguma troksni, izmantojot kā ievades avota VD un izvēloties strāvas, kas plūst no izejas avota, kā izejas trokšņa rādītāju. Man par skaidrības labad vienkāršu zīmēšanas no sprieguma avotu konfigurāciju. Ceru, es esmu palīdzējis (preses palīdzēja man, ja tā: D). Nevilcinieties lūgt papildu palīdzību.

1) Pirmkārt, jums ir pārbaudīt op. punkts. Nekas dīvains, tikai parasti operācija. Pārliecinieties, ka nobīdes nosacījums ir labs jūsu arhitektūru. Tad ielieciet Vdc avotu savienots ar produkciju ar vērtību VDD / 2. Tas būs nepieciešams vēlāk. Daži strāva plūst no izejas avota kompensētu pašreizējā jo nav ideālu spoguļiem un sakarā ar ne-op vērtību piespiedu pēc sprieguma avota). Es novērtējam jūsu palīdzību, paldies! 1., kad izlasi savu padomu es pabeigtu darbības brīdi slaucīt, tad es gribu darīt dc analysis.i ir dažas neskaidrības. "Ielieciet Vdc avotu savienots ar produkciju ar vērtību VDD / 2", jo mana ieejas signāls ir diferenciālis signālu, tagad es pievērsīšos modelētu OTA ķēde PSpice, mēģinu pabeigt dc analīze, tāpēc es izvēlētos parametru sweep, lai pārbaudītu linearitāte, slaucīšana mainīgais ir sprieguma avots vai strāvas avotu, tāpēc es nevaru slaucīt diferenciālo izejas strāvas Iod (= iout1-iout2) vs vid (= vip-vin)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back