S
sh.shadmand
Guest
čau dārgais wjxcom.would jums paskaidrot man struktūru balun ka tu izmanto jūsu netlist?Hi hr_rezaee: shēma, netlist no ķēdes un simulācijas rezultātā var atrast arestu, kura nosaukums ir simulation.rar . kad es izmantot netlist šādi:..... TROKSNIS V (outd) VID 10 Drukāt TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE) TRAN 0.1ns 30U START = 0U KRAVA CASCODE.IC0 SAVE tips = IC FILE = CASCODE.IC līmenis = VISS laiks = 25U PZ V (outd) VID * RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB".... . TT AC 10 decembris 1 60MEG * SATVĒRIENA CC 1P 10P 1P Lis fails ir cascode_opa_ac1.lis, un vilnis ir Printing1.pdf Aim_; , ja es izmantot netlist šādi.: . TROKSNIS V (outd) VID 10. DRUKAS TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE). TRAN 0.1ns 30U START = 0U. PZ V (outd) VID *. RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF . = 2 PROBE PROTECT op 25U lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB '... TT AC 10 decembris 1 60MEG * SATVĒRIENA CC 1P 10P 1P Lis fails ir cascode_opa_ac2. . lis, un vilnis ir Aim_ Printing2.pdf; Tas ir skaidri norādīts, ka šie divi rezultāti ir atšķirīgs! Thanx jūs atkal man palīdzēt!