Kā izmērīt pilnīgi atšķirīga OPAMP ar SC_CMFB

Hi hr_rezaee: shēma, netlist no ķēdes un simulācijas rezultātā var atrast arestu, kura nosaukums ir simulation.rar . kad es izmantot netlist šādi:..... TROKSNIS V (outd) VID 10 Drukāt TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE) TRAN 0.1ns 30U START = 0U KRAVA CASCODE.IC0 SAVE tips = IC FILE = CASCODE.IC līmenis = VISS laiks = 25U PZ V (outd) VID * RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB".... . TT AC 10 decembris 1 60MEG * SATVĒRIENA CC 1P 10P 1P Lis fails ir cascode_opa_ac1.lis, un vilnis ir Printing1.pdf Aim_; , ja es izmantot netlist šādi.: . TROKSNIS V (outd) VID 10. DRUKAS TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE). TRAN 0.1ns 30U START = 0U. PZ V (outd) VID *. RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF . = 2 PROBE PROTECT op 25U lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB '... TT AC 10 decembris 1 60MEG * SATVĒRIENA CC 1P 10P 1P Lis fails ir cascode_opa_ac2. . lis, un vilnis ir Aim_ Printing2.pdf; Tas ir skaidri norādīts, ka šie divi rezultāti ir atšķirīgs! Thanx jūs atkal man palīdzēt!
čau dārgais wjxcom.would jums paskaidrot man struktūru balun ka tu izmanto jūsu netlist?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back