Kā izmērīt pilnīgi atšķirīga OPAMP ar SC_CMFB

S

skythunder

Guest
Hi, visiem, es vēlos zināt, kā novērtēt īpašības no pilnīgi atšķirīga OPAMP ar ieslēgts kondensators kopēju režīmu atsauksmes tīklu. Protams, mēs nevaram izmantot nepārtrauktu laika mērīšanas metodes (AC sweep), lai atrastu DC iegūt, vienotība iegūt joslas, CMRR, PSRR uc Vai ir kādi specifial metodes, lai izmērītu tos parametrus opamp, vai vienkārši izmantojot pārejošas simulācijas tuvina viņus? Paldies

Čau, ja jūs izmantojat Hspice, jūs varat veikt TRAN analīzi, un saglabāt darbības punktus ķēdes uz failu, un tad jūs varat ielādēt failu un veikt AC analīzi. Piemēram, jūs veikt TRAN analīze... SAVE tips = IC FILE = RAIL2RAIL.IC līmenis = VISS laiks = 25U TRAN 0.1ns 30U START = 0U un tad jūs varat veikt AC analīze AC 10 decembris 1 100MEG * SWEEP CC 0,5 P 3P 0.1P. KRAVA RAIL2RAIL.IC0 jūs varat saņemt palīdzību no Hspice manul saprast. Saglabājiet un. slodzi! uzskata!

[Quote = wjxcom] Čau, ja jūs izmantojat Hspice, jūs varat veikt TRAN analīzi, un saglabāt darbības punktus ķēdes uz failu, un tad jūs varat ielādēt failu un veikt AC analīzi. Piemēram, jūs veikt TRAN analīze... SAVE tips = IC FILE = RAIL2RAIL.IC līmenis = VISS laiks = 25U TRAN 0.1ns 30U START = 0U un tad jūs varat veikt AC analīze AC 10 decembris 1 100MEG * SWEEP CC 0,5 P 3P 0.1P. KRAVA RAIL2RAIL.IC0 jūs varat saņemt palīdzību no Hspice manul saprast. Saglabājiet un. slodzi! vērā [/quote]! Paldies tik daudz, wjxcom! Es centīšos savu metodi. Un es gribu zināt, vai šis veids ir noderīga simulācijas citu ieslēgts kondensators ķēdēm, piemēram SC filtriem Tā imitē frekvenču SC ķēdēm Hspice laikā ritms nav pieejams

Hi hr_rezaee: Es domāju, ka OP laiks var tikai drukāt ekspluatācijas punkti, piemēram, op 25U var drukāt darbības pointsat 25U... Vai jums ir vēl viens veids, lai modelētu pilnīgi atšķirīgu OPAMP ar SC_CMFB? sveicieni

[Quote = wjxcom] Sveiki hr_rezaee: Es domāju, ka OP laiks var tikai drukāt ekspluatācijas punkti, piemēram, op 25U var izdrukāt darbības pointsat 25U... Vai jums ir vēl viens veids, lai modelētu pilnīgi atšķirīgu OPAMP ar SC_CMFB? sveicieni [/quote] Hi. OP laiks var izdrukāt darbības punktus, taču tas var izraisīt. ac analīzi konkrētā laikā. mēģiniet to. sveicieni

Hi hr_rezaee: es mēģinātu izmantot savu metodi, netlist ir: aizsargāt DP 28u TRAN 0.1ns 30U START = 0U AC 10 decembris 1 200MEG lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB '..... TT . beigas, bet rezultāts nav labi!

[Quote = wjxcom] Hi hr_rezaee.? Jūs man pastāstīt, kā izmantot OP [/quote] čau vai jūs varētu izmēģināt šo divus risinājumus vienā netlist un tad ziņo par rezultātiem? paldies par

Hi hr_rezaee: shēma, netlist no ķēdes un simulācijas rezultātā var atrast arestu, kura nosaukums ir simulation.rar . kad es izmantot netlist šādi:..... TROKSNIS V (outd) VID 10 Drukāt TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE) TRAN 0.1ns 30U START = 0U KRAVA CASCODE.IC0 SAVE tips = IC FILE = CASCODE.IC līmenis = VISS laiks = 25U PZ V (outd) VID * RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB".... . TT AC 10 decembris 1 60MEG * SATVĒRIENA CC 1P 10P 1P Lis fails ir cascode_opa_ac1.lis, un vilnis ir Printing1.pdf Aim_; , ja es izmantot netlist šādi.: . TROKSNIS V (outd) VID 10. DRUKAS TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE). TRAN 0.1ns 30U START = 0U. PZ V (outd) VID *. RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF . = 2 PROBE PROTECT op 25U lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB '... TT AC 10 decembris 1 60MEG * SATVĒRIENA CC 1P 10P 1P Lis fails ir cascode_opa_ac2. . lis, un vilnis ir Aim_ Printing2.pdf; Tas ir skaidri norādīts, ka šie divi rezultāti ir atšķirīgs! Thanx jums atkal man palīdzēt!

Hi es testē to. vispirms mēģināt šo netlist kad es izmantot netlist šādi: TROKSNIS V (outd) VID 10 Drukāt TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE) TRAN 0.1ns 30U START = 0U KRAVA CASCODE.IC0 SAVE tips =..... IC FILE = CASCODE.IC līmenis = VISS laiks = 25U PZ V (outd) VID * RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT lib 'D:.... \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB "TT. AC 10 decembris 1 60MEG * Sweep CC 1P 10P 1P tam saglabājiet outd ac analīze. tad izdzēst visus Fles izņemot *. sp un modeli. tad mēģiniet zemāk netlist: TROKSNIS V (outd) VID 10 Drukāt TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE) TRAN 0.1ns 30U START = 0U PZ V (outd) VID * RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT =..... ... 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT DP 25U lib "D: \ UZDEVUMS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB '. TT AC 10 decembris 1 60MEG * SATVĒRIENA CC 1P 10P 1P jūs varat redzēt, ka divi gabali paši. Neizmantojiet. OP 25U un. Slodze vienlaicīgi. sveicieni

Sveiki, hr_rezaee I did simulācijas ar diviem failiem sniegto bet nesaņēma to pašu zemes gabalu. Šādas divas netlists ir manas kontroles signāliem un analīze. Vai jūs varat man parādīt, kā novērst problēmu? Paldies 1. . TROKSNIS V (outd) VID 10. DRUKAS TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE). TRAN 0.1ns 30U START = 0U. KRAVAS MYCASCODE.IC0. SAVE TIPA = IC FILE = MYCASCODE.IC līmenis = VISS laiks = 25U . PZ V (outd) VID *. RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE. PROTECT. DP 25U. lib 'cmos35.txt' nomināla. AC 10 decembris 1 60MEG. drukas VDB (outd). beigām 2. . TRAN 0.1ns 30U START = 0U *. RISINĀJUMI PĒC ĪSS NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE. PROTECT. DP 25U. Lib 'cmos35.txt' nominālais AC 10 decembris 1 60meg. TROKSNIS V (outd) VID 10. PRINT TROKSNIS ONOISE INOISE BP (ONOISE) BP (INOISE). drukas VDB (outd). PZ V (outd) VID. BEIGAS

Sveiki Lūdzu simulēt tos divās dažādās mapēs. sveicieni

[Quote = wjxcom] Čau, ja jūs izmantojat Hspice, jūs varat veikt TRAN analīzi, un saglabāt darbības punktus ķēdes uz failu, un tad jūs varat ielādēt failu un veikt AC analīzi. Piemēram, jūs veikt TRAN analīze... SAVE tips = IC FILE = RAIL2RAIL.IC līmenis = VISS laiks = 25U TRAN 0.1ns 30U START = 0U un tad jūs varat veikt AC analīze AC 10 decembris 1 100MEG * SWEEP CC 0,5 P 3P 0.1P. KRAVA RAIL2RAIL.IC0 jūs varat saņemt palīdzību no Hspice manul saprast. Saglabājiet un. slodzi! vērā [/quote]! sc_cmfb ir dinamisks kopējā režīmā atsauksmes, kā izvēlēties DC Darbības punktus. ja u izvēlēties darbības punktus nejauši, rezultāti ir nepareizi.

kāpēc ne pirmo saglabāt darbības punktu tad slodze saglabāto failu?

Čau, ja jūs izmantojat Hspice, jūs varat veikt TRAN analīzi, un saglabāt darbības punktus ķēdes uz failu, un tad jūs varat ielādēt failu un veikt AC analīzi. Piemēram, jūs veikt TRAN analīze... SAVE tips = IC FILE = RAIL2RAIL.IC līmenis = VISS laiks = 25U TRAN 0.1ns 30U START = 0U un tad jūs varat veikt AC analīze AC 10 decembris 1 100MEG * SWEEP CC 0,5 P 3P 0.1P. KRAVA RAIL2RAIL.IC0 jūs varat saņemt palīdzību no Hspice manul saprast. Saglabājiet un. slodzi! vērā
Hi kungs, wjxcom wouid tu man pateikt, kāpēc jūs izvēlaties laiku = 25U šim simulatin! paldies

Hi sh.shadmand: Es domāju, ka jūs varat izmantot jebkuru laika simulāciju, bet jums jāapliecina, ka izejas kopējā spriegums ir stabils!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back