Kā es varu sākt vienkāršs 8.051 projektu?

Varu ieteikt Jums dažas grāmata:
1.Programming un saskarnes 8.051 Microcontrolers ar: Sencer Yeralan un Ashutosh Kiyani, Addison Wesley.
2.Pēc 8.051 Mikrokontrolleri un iegulto sistēmu, M. Mazide un Janice Mazidi, Prentice Hall.
3.Programming un pielāgošana 8.051 Microcontroller ar: Myke Predko, Mc Grawhill.
Es personīgi ar tiem strādā, un es konstatēja, ka tie ir ļoti noderīgi mani.Jūs varat mēģināt www.myke.com ir daudz koda fragmentus par 8.051.

Es domāju, ka vispirms jūs varat sākt mācīties, tās arhitektūra, innstruction kopa, pēc tam palaist dažas eksperiments, piemēram, mirgojošs LED izmantojot programmatūru nekavējoties cilpa, nekā izmantojot Timer Interrupts, Testēšana Interrupts, Serial Comm, un tad veikt vienkāršus projektus.

89C51 nepieciešama īpaša programmer.
89s51 vajadzībām tikai seriālo portu, lai sazinātos ar datoru programmu, kuru tā.

AT89S51 ir reģistrs papildinājums ir Watch Dog Taimeris (WDT) par automātiskas atiestatīšanas ja ypur programma neparasti ceļu un Double DPTR (DPTR1 un DPTR2)

AT89S51 var programmēt ar sērijas SPI un paralēlo programmēšanu.
Advanced paralēlā programmēšana AT89S51 ir iespējams desable vai dod sērijas SPI plānošanu.

Es domāju, ka labāk sākt ar AT89S5x, jo AT89C51 nav ieteicama jaunu design by Atmel.AT89S5x sērijas var programmēt caur to ir SPI portu un tādējādi programmētājs shēma ir ļoti vienkārša un lēta, lai veidotu.Jūs varat meklēt programmētājs ķēde amatā šajā forumā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back