Kā dizains atzarojumu coupler in HFSS?

G

gvinu4u

Guest
Čau, Vai kāds palīdzēt em, kā veidot Brnach līniju pāris Es esmu pilnīgi jauns, lai HFSS, es varētu pārbaudīt palīdzības naudas sodu un arī dažus piemērus es izstrādāti plāksteris antena arī, bet es neesmu pārliecināts, kā sākt, lai filiāle līnija uzmava .....

Sveiki gvinu4u, Par Branchline uzmavu tas vienmēr ir labāk sākt ar Circuit Design instrumenti sākotnējās projektēšanas un optimizācijas & tad imitē in Elektromagnētiskā rīki precīzu simulāciju ... Es ieteiktu AWR Mikroviļņu birojs (MWO), kas ir labs microstrip / Stripline modeļu bibliotēku un integrētu izkārtojuma redaktoru ... kas arī ir integreted em simulators precīza analīze Pasīvās ... Šeit ir dokuments / uz Brachline savienotājs dizains procedūru, izmantojot MWO rakstu ... http://www.acsu.buffalo.edu/ ~ eastman2/report2.pdf Arī jūs varat izmantot citas Circuit rīkus no Agilent ADS vai Ansoft Dizaineru, APLAC vai Genesys, utt. --- Manju ---

http://www.acsu.buffalo.edu/ ~ eastman2/report2.pdf [/url] Arī jūs varat izmantot citas Circuit rīkus no Agilent ADS vai Ansoft Dizaineru, APLAC vai Genesys, utt. --- Manju ---
Man ar pamatus, bet, izstrādājot Branch Line uzmavas, es neesmu spējīgs atrast formulu platums Branch Line uzmavas. Garums ir lambda / 4, kā parasti. Es, izmantojot Ansoft HFSS V10. Man vajag formulu platumu joslā.

[Quote = gvinu4u] I got no pašiem pamatiem, bet projektēšana filiāle Line uzmava, es neesmu spējīgs atrast formulu platums Branch Line uzmavas. Garums ir lambda / 4, kā parasti. Es, izmantojot Ansoft HFSS V10. Man vajag formulu platums sloksnes [/quote] @ gvinu4u:. Tā kā jūs got pamatprincipus filiāle līnija uzmava, Tāpēc es domāju, jūs arī aprēķināt raksturīgo impedance katrā filiālē. Lai aprēķinātu microstrip līnijas platums no konkrētu īpašību pretestība, atrast līdzekli, kuru nosaukumi "txline" uz internetu, to var brīvi lejupielādēt. Izmantojot šo rīku, jūs varat aprēķināt visus parametrus jūsu pārvades līniju. Nākamais solis būs vienkārši ar HFSS V10. nevilcinieties, ja jums ir jautājums! Priekā!

no branchline uzmavu dizains ir vienkāršs jums vispirms izlasīt pati teorija par to. Jums arī vajadzēs instrumentus, piemēram, Txline (bezmaksas) vai linecalc reklāmas (nav bezmaksas), tad tas ir viegli, lai būtu dimenssion jūsu uzmava ar to. kā izmantot HFSS lai buid jūsu uzmavas un simulēt to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back