Kā darbojas DC relay izmantot to ar 16F84?

[Quote = irfansyah] Īsi runājot, līdzstrāvas releja spoles radīs nemainīgu magnētisko jomā . Lai gan, ja jūs piešķirat AC sprieguma spoles, magnētiskā radītais lauks tad mainīt regulāri ar laiku, tādējādi radot elektromagnētisko viļņa . CMIIW magnētiskais lauks ir pietiekami, lai radītu patiešām pāriet. Tagad tas padara mani brīnums, kas ir faktiski atšķirība starp AC releji un DC releji, runājot par iekšējo struktūru [/quote] Hi, googling es nāku, lai šādi dati:? Solid State Tiešām: tā darbojas kā opto-pāris, rezultātā iekšpusē iepakojuma aktivizē releju, tas ir vairāk dzīves nekā electromecjanics relejs electromechanics relejs: tas darbojas ar magnētiskā lauka, slodzi var maiņstrāvas vai līdzstrāvas, pretestības, induktīvie, capacitive. Magnētiskais lauks spole ir aktivētājs relay. Citi veidi ir, bet iepriekš ir visvairāk imporant veidiem. Paldies visiem Bye

[Quote = terka] Cietvielu Tiešām: tā darbojas kā opto-pāris, vadīja iekšpusē iepakojuma aktivizē releju, tas ir vairāk dzīves nekā electromecjanics relejs [/quote] Droši. Dārgi. Zemas vērtības max. strāvu un spriegumu. Nr induktīvās atsauksmes strāvu. [Quote = terka] electromechanics relejs: tas darbojas ar magnētiskā lauka, slodzi var maiņstrāvas vai līdzstrāvas, pretestības, induktīvie, capacitive. Magnētiskais lauks spole ir aktivētājs relay. [/Quote] Ļoti lēti. Var pāriet augstu strāvu un spriegumu. Ja ir aizsardzība no induktīvās atsauksmes strāvu (parasti diode). Ieteicams izmantot speciālas vadīt IC, piemēram, ULN2003.

WOW midepja es saprotu visu, es biju apjucis transformators un strāvas indukcija Thanz visiem Terka [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 33 minūtēm: [/color] [/size] Sveiki atkal Kādus releju var i izmantot aktivizācijas funkcijas? Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back