Kā aprēķināt E-laukam ap WHOLE SURFAC AR SPHER IN CST

A

aliman8

Guest
Sveiki
Es lietoju cSt aprēķināt E-lauks ap taisnstūra, sfērisku ķermeņa virsmas. Es atklāju veidu, kā aprēķināt ap īpašu līkne, bet apkārt viss. Dara jebkura struktūra zina, kā darīt to cst.it būs tiešām liels palīdzēt man.
Sveicieni
ali

hi tur

Vai varat lūdzu paskaidrot nedaudz vairāk to, ko jūs mēģināt modeli

kāda ir jūsu ierosmes avots, un to, ko tu domā ar taisnstūra, sfērisks ķermeņa?

Sveiki
Es esmu tikai mēģina aprēķināt E-laukam ap visu virsmu sfēras VAI RECTANGEL.I esmu izmantojot Monopole ANTENNA UN EXCITATION.I atsevišķa nepieciešams šis anaylysis nolūkos, lai jūs varat man pastāstīt, kā aprēķināt E-lauks ap visu virsmu (ar virsmas i ir ap jebkuru iestādi, piemēram, lodes vai taisnstūra: man antena vienā pusē no lodes un satraukt to, izmantojot diskrēto ostu un tagad es vēlos, lai aprēķinātu e-lauks "par struktūra", jo antenna.kind uz

hi tur

arī tā joprojām nav skaidrs, man, kāda veida taisnstūra vai sfērisku ķermeņa jūs izmantojat?
Es domāju tā elektromagnētiskās īpašības?

un ja es neesmu nepareizi varat iestatīt E jomā pārrauga vēlamajā biežums moitors dialoga logā, un jūs saņemsiet nepieciešamo rezultātu pēc simulācija

uz

hi daudz paldies par atbildes
faktiski i am caclulating E-lauks ap visu virsmu struktūras dēļ uzbudinājuma avotu antenna.The E-lauks, kas cSt sniedz pēc tam, kad simulācija ir radiatin modelis antenu un netiek E-lauks ap body.My secnorio ir ka es gribu, lai aprēķinātu E-lauks ap jebkuru formu, piemēram, lodes, jo Monopole antena, piemēram, bet cSt ir iespēja aprēķināt E-lauks ap līknes tikai, bet ne pa visu surface.thanks sagaidot

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back