kā 2 displejs ADC rezultāts septiņu segmentu?

S

Sybil

Guest
hello 2 visus
i HAV izmanto lm35 darba rezultāts kā ieguldījumu 2 ADC n nākamais šī ADC sūta datus 89c51 ostas 0 un septiņi segmentu displejs, 2 cipars ir pievienota port2 tagad kods šim es nezinu plz palīdziet man tās koda montāža valoda
thanx?

Pirms izmantot lm35 & ADC interfeiss, vienkārši nosūtiet fiksētu vērtību, ļauj teikt, "52" uz displeja.Šim padara uzmeklēšanas tabulu par katru ciparu 0-to-9, kam tas atbilst septiņiem segemnt kodu.2 displeji norisināsies multplexed režīmā.kad jums vērtību tad ADC & lm35 un nolasīt vērtības un pēc tam nosūtīt to uz displeja.

divi vadītājs ics 4511 ir pievienota septiņiem segmentiem parādīt to savu produkciju, piemēro 2 portu
i HAV definēts vērtības 00000000b uz 10011001b
jo Uzmeklēšanas tabulas tā esmu glabāšanai ADC's datu akumulators un izmanto akumulatoru vērtību, kā rādītājs, lai uzmeklēšanas tabulas vērtība ir labi
ja ne man palīdzēt ar kodu

Hi,

74LS47 Izmantojiet BCD-7 segmentu IC.Its ļoti vienkārša un viegli.
Atrast pielikumus.
Ja u ir nepieciešams kods, i būs pievienot nākamajā atbildi.

Sveicieni,
Viswanath.

bet cd4511 arī strādā labi i HAV pārbaudīta kodu savā Fyn bet vienīgā problēma ir wid intensitāte lika segmentu i HAV izmanto 10k rezistoru kā pull ups, bet mans skolotājs teica, ka šie pull ups r nav labi tik tagad m gatavojas izmantot 220 omi būs darbs
Anyways thanx visiem u guys 4 ur palīdzēt

hi MicroCon
būs u PLZ sūtīt man, ka kods ADC
saskarsme ar 7 segmentu, izmantojot ATmega.im atrast grūtības programmas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back