JTAG Wiggler pieslēgumu?

[Quote = scthomp] Vai kāds zina, buit kas rezistors vērtību DCT114 tranzistors? Vēl labāk, kāda veida DCT114 tranzistora ir [/quote] Visiem mazajiem NPN tranzistoru ar bāzes rezistoru 5K -. 10K?

[Quote = scthomp] Vai kāds zina, buit kas rezistors vērtību DCT114 tranzistors? Vēl labāk, kāda veida DCT114 tranzistora tas ir. [/Quote] Tas ir atkarīgs no piedēkļa 10 DTC114E k B 10k BE DTC114Y 10k B 47k BE DTC114T 10kb Nav DTC114G Nav 10k BE

I can't get wiggler ķēdes strādāt ar Ocdemon, man "iekšēja kļūda 43" un ziņu: Error atbilde inicializēt: 0x03 initialize_target: atvienots kabeli (10: 03). Tomēr smieklīgi ir tas, ka wiggler shēma darbojas ar IAR Iegulto Workbench. Diemžēl man IAR ir termiņš 30 dienas. Any help būtu atzinīgi vērtējama un paldies jau iepriekš.

tas ir ļoti bieži ar jaunāku relīzes ocdremote (> 2,06), man izārstēt, un vairumam citu ir saistīt adatas 8 un 15 LPT konektoru. Uz NTFreak

hello all, kā wiggler var izmantot MIPS (gan JTAG un ejtag ostas), MIPS ir tikai onchip kešatmiņu (programmas un datus), tad var u guide man, kā izmantot JTAG programmēt MIPS Paldies. Priya

Vai kāds zina, kā izveidot usbDemon JTAG atkļūdotājs?

Man ir vajadzīga palīdzība / saites "JTAG FOR QUALCOMM", piemēram, MSM5000. MSM6000, MSM5105 utt .. Paldies

Hi friends, man ir miris STB STRONG SRT 4500, un ir IBM PowerPC STB02500 CPU un ST 29W160DT zibspuldzi. Es redzu 16pin galvenes iekšā. Kas shematiski un mīksto man vajadzētu izmantot, lai JTAG to? Paldies par jebkuru ideju.

[Quote = Ace-X] Atzīmējiet šo: h ** p: / / JTAG-arm9.sourceforge.net / Ace-X [/quote].

Hi, I lejupielādēt JTAG valstīties shematisks failu, es atklāju, mums ir jānodrošina papildu VCC ļaut tai strādāt. Es prātoju, cik daudz mums vajadzētu dot VCC? 3,3 V vai ne. paldies Neilson

Vai kāds augšupielādēt labas = pārbauda ar AT91S wiggler schematichs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back