JTAG Wiggler pieslēgumu?

B

bogdanm

Guest
Hi all, Es esmu uzcelta ARM kuģa ar AT91M40800 no Atmel un tagad es cenšos darīt kādu debugging, izmantojot OCDemon rīkus un arm7LibRemote programmu, kas ir paredzēts, lai pārveidotu no gdb Serial protokolu JTAG komandas OCDemon JTAG Wiggler savienot LPT portu. Problēmas ir, man nav wiggler. Vai kāds zina savienojumi šo ierīci? Tas ir vajadzētu būt ļoti vienkārši, tikai dažas līmenī mainītāju, bet ir diezgan dārga (150USD vai kaut kas), un es nevēlos nopirkt:) Any help būtu appreciated. Paldies.

Paldies, es zināju par šo vietni, bet vai esat pārliecināts, ka ierīci, kas aprakstīta tur izmanto to pašu LPT savienojumiem, kā OCDemon Wiggler?

[Quote = bogdanm] Paldies, es zināju par šo vietni, bet vai esat pārliecināts, ka ierīci, kas aprakstīta tur izmanto to pašu LPT savienojumiem, kā OCDemon Wiggler? [/Quote] Jā, tas ir saderīgs ar Wiggler!

HI kungi Vai es varu izmantot šo wiggler ar Triscend E5 chip? 51 kodols ar JTAG

Es gribu augšupielādēt PCB failu, bet sistēma man pateikt, ka "attālajam serverim ir slēgtas"

uz eltonjohn: wiggler ir tikai hardware, ja vēlaties izmantot Triscend E5 mikroshēma, tas ir nepieciešams programmatūras atbalstu.

līdz eltonjohn Es zinu, ka Wiggler tika atbalstīta 2.2.0 FastChip. No komandrindas, start "spiderd-c ARM_Jtag_Wiggler" izmantot Wiggler kabeli A7. Tas izmanto MaCraigor's ARM vadītājiem. Es nezinu, ja šādā veidā var lietot kopā ar E5 mikroshēmas. vladz

Lai jingtl: i lejupielādēt failu Wiggler JTAG SCH.rar un redzēt, ka tas ir par IAR, tas compatibale ar vienu, ko sniedz MaCraigor's?

Hi BenKropp, Kas ir otrā mikroshēmu Wiggler JTAG. Nevar nolasīt no attēla. Paldies.

Mēģinu darbu, ar Ke * il un phililps (LPC sērijas) var darīt Arm?

[Quote = BenKropp] Sveiki petarpav, tas ir arī AC244 [/quote] Nē, šī mikroshēma tiek LCX244, Low Voltage Buffer / Line Driver ar 5V Tolerantie ieejas un izejas

[Quote = BenKropp] Sveiki Dainis un peterpav, tas ir AC244 ... Lūdzu, apskatiet [/quote] Ok, bet man ir OrCAD shematiska, ja otrā mikroshēma (kas ir saistīts ar JTAG) savienotājs LCX244, to, izmantojot pārveidei LPT 5V līmeņi JTAG 3.3V līmeni, labāk izmanto AHC244, jo tas chip ir vairāk lielu jaudu supplay sprieguma un 5V tolerantu ieejas ....

Vai kāds zina buit kas rezistors vērtību DCT114 tranzistors? Vēl labāk, kāda veida DCT114 tranzistora tā ir.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back