JDM programmētājs problēma?

Sveiki draugi, Mani mīļākie JDM programmētājs ir Multi Chip programmētājs.

Bija kāds, kas šo PCB iepriekš, izmantojot DB9, nevis telefona plug?

es iesaku jums veikt pic16pro programmētājs no www.picallw.com ir arī programmētājs programmatūras ... tā izmanto ārējās piegādes programmēšanas .. viegli būvēt arī .. i ir izmantoti bez problēmām ..

jā tas ir tur, bet immage nav pietiekami skaidri un gatavs drukāšanai.

[Quote = cozturk] [color = zaļa] un PCB ar mani [/color]. [/quote] PCB nav faktiskā drukāšanas izmēru, jums ir gif vai PDF, faktisko lielumu?

Tur nav PCB. lai u var izmantot savu PCB vadīšanas [size = 3] glenjoy [/size] PCB izmērs ir reāla. Pārbaudiet savu drukāšanas setup. Dont izmantot "sarauties" un auto lieluma

Salam, es domāju, jo icprog 1.05C bugs tika atrisinātas jaunajā icprog 1.05D tagad viss ir labi Hope that helps

Sveiki Every body, Hope fine. bet man ir liela problēma. i izveidotu šo JDM programer un pārbaudīt to, izmantojot 16f676 un 16f877 pic bet tas displejs pati problēma. [PIEVIENOJIET = CONFIG] 62.349 [/PIEVIENOJIET] Nevar atrast nevienu pic. MCLR = 13V VPP = 5V programmatūra = PICPgm Programmētājs & winpic gan programer atrast JDM programmētājs, bet nevar atrast pic. Viss savienojums ir taisnība. Palīdzi man.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back