JDM programmētājs problēma?

I

iDk

Guest
Hi. es nevaru programma PIC 16F84A ar JDM programmētājs uz PC ar Win98SE OS, PIII 450MHz un ASUS mobo setup? un arī es pat nevaru izdzēst programmētu PIC 16F84A ar šo datoru setup? bet es varu rakstīt un izdzēst PIC 16F84A uz PC ar WinME OS & AMD K6-2 300MHz setup (sorry es nezinu MOBO)? Es, izmantojot IC-Prog 1.05C un visiem IC-Prog uzstādīšanas visi bija vienādi abiem datoriem. BTW, uz Win98SE iestatīšanas kļūda "Pārbaudīt neizdevās pēc adreses 0000h !".... jebkura ideja, kur būtu problēma? paldies

hi i ir ievērojuši, ka jaunā versija 1.05c ir problēma, un ir serieus bug ar to tā nav programma, daudz pic, nevis 1.05a nav bug un strādā labi, lai pateikt, kāds risinājums nāk no jums izmanto 1.05a

mēģināju jau versija v1.05 un v1.05A, bet joprojām tas pats, un BTW es jau mēģināju uz WinXP PRO bet es varu tikai izdzēst programmētu PIC16F84A. kad runa ir rakstiski / programmēšanas i vienmēr got to pašu kļūdu. tas jau ir problēma ar manu datoru? Vai ir kāds setup vai nosakot, ka es būtu jāmaina manā COM portu?

Pirmkārt, did u pārbaudiet aparatūru (iestatīšanas izvēlne)? VPP # 13V? Apgrieztais signālu? Echo Data out => in?

@ Tgq: kā to izdarīt? un arī tur nekādas programmēšanas uz citiem PC (AMD K6-300Mhz) problēmu.

ir jauki JDM balstās programmētājs, kas tika publicēts franču žurnālā man ir mājās, tas ir patiešām jauki, jo tas izmanto buferi, un ārējās elektroapgādes tas nepieciešams tikai 5V, darba fine (ir jaudas pārveidošanas iekšā 5 līdz 13,5 v ), tāpēc, ja jums vajag, jautājiet man pie aron_team@hotmail.com

Kad es būvētas mans man bija problēmas ar intermitent darbību. 13volts programing spriegumam jābūt augstsprieguma Mine bija tikai sasniedzot aptuveni 7 volti. Es iedzēru kādu atslogo (LED indikators) un izvirzīja vērtību maksas kondensatoru un ieguva spriegumu līdz 11,6 volti. Tagad strādā OK Barrybear

Es domāju par JDM programmētājs, un tas ir lielisks un vienkāršs programmētājs, bet ir aproblem (es domāju), tā nevar strādāt tikai ar vienu zift soquet ar 40 pin ar programmu visas ierīces ir viena iespēja (put pic, lai kontrolētu tas), bet kontrole būs ārējo (ar hardware, slēdzi vai kaut kā tā) varbūt mēs varam darīt vai varbūt mēs varam darīt, programmētājs, piemēram, yapp ja daži var rakstīt mīksts, lai kontrolētu programmētājs vēlaties palīdzēt i var padarīt datortehniku ​​domā par tā

[Quote = IDK] @ tgq: kā to izdarīt? un arī tur nekādas programmēšanas uz citiem PC (AMD K6-300Mhz) problēma [/quote] Čau Varbūt pirmo PC nav pietiekami daudz jaudas piegādes RS232 Pārbaudiet visas ierīces: 1. / Connect JDM ar RS232 2 / jauda voltmetrs: wink: 3 / Test katras produkcijas, ja aktivizēts ar settings / aparatūras pārbaudi: # 5V uz DOUT, CLK, Vcc # 13V 4 Vpp / Katram spriegums jānoregulē, kad izvēles rūtiņa tiek aktivizēta, citas invertcukuru līmenis settings / hardware, komunikācijas iespējas (ar regulāriem JDM aparatūru visas komunikācijas iespējas nekontrolēti = nav invertētā) 5 / Kad DOUT ir atzīmēts Din ("signālus") ir atbalss jāpārbauda arī

Man ir JDM programmētājs, kā arī pārtrauktas darbības, lai gan dīvainu iemeslu dēļ tas dažreiz strādā ar noteiktām atbildīgajām personām par citiem (visi PIC16F84). Mēģināja 1,04-1,05 Cversion IC-Prog, pats. Vai kāds izpētījuši, kāds ir patiesais cēlonis ir tas kondensators vērtība, kā minēts iepriekš? paldies

mēģināt mainīt Hardware Settings "Direct I / O" uz "Windiws API"

Man nav daudz panākumu ar Windows API režīmā anyway, es domāju, ka tas ir kaut kas JDM HW

Esmu pati problēma par manu pc prtoable, un ir Vpp problēmu, tikai 10V manā gadījumā. Uz galda datora es atradu 13,2 V. sudni

Daži PC nevar sniegt nepieciešamo sprieguma un strāvas plānošanas.

Man ir datortehnikas vienību ar borta 12c508 tā, 40PIN ZIF socket tiek izmantota, lai programma, visi pic micros.The vadītājs IC-PROG.I am, izmantojot vienu tagad.Bet I dont ir, ka borta programmatūra, dublēt, ka piece.The chip ir kodu aizsargātas. Vai kāds man palīdzēt vai nu kopiju, vai atrast similer programmatūru?

sveiki, es esmu, kam similer problem.I ir programmētājs, kas ir uz kuģa, 12C508 controller.I t spēj programmēšanas gandrīz visas attēli. Es gribu darīt similer programmētājs ar uz kuģa firmware tā, ka gandrīz visi attēli var programmēt, izmantojot vienu 40PIN ZIF. Can anybody liecina, piemēram, lai JDM programmētājs firmware vai veids, kā lasīt manu kodu aizsargāta 12C508, lai es varētu dublēt programmētājs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back