R
relax1
Guest
Hi,
Man ir jautājums.
Mēģinu atrast VHDL kodu, pēc tam likts manā sastopas RTL
Compilier dizains darīt sintēzi, bet termināla rāda man kļūdas ziņojumu,
kā pēc kā:
rc: /> Setting atribūts root "/": "lib_search_path '= / opt/cadence/local/osu_stdcells/lib/tsmc018/signalstorm
Atbrīvojot bibliotēkas atmiņa (osu018_stdcells.lib)
Nosakot atribūts root "/": "bibliotēka" = osu018_stdcells.lib
bibliotēkas IEEE;
|
Kļūda: Parsēšanas kļūda.[VLOGPT-1] [_read_hdl]
: Faila "alu_rtl.vhd" par 2 līnijas sleja 7.
Nav par _read_hdl alu_rtl.vhdManā failu virzienā, man ir bibliotēka osu018_stdcells.lib, tad es ilga Verilog pirmkodu, ka tie bija veiksmīgi, lai systhesis ķēdes, tad es sekoja mainīt rtl.tcl failu darbināt avotu kodiem. Vhdl, bet tas parādīja man nepareizu ziņu iepriekš.Vai tas nav atbalsts kodu. Vhdl avots? Vai man ir nepieciešams rakstīt dažas komandas, lai atbalstītu to?Kāpēc bibliotēkas atbalsta IEEE par VHDL?
Vai jūs lūdzu man pastāstīt, kā atrisināt to? Paldies!
Man ir jautājums.
Mēģinu atrast VHDL kodu, pēc tam likts manā sastopas RTL
Compilier dizains darīt sintēzi, bet termināla rāda man kļūdas ziņojumu,
kā pēc kā:
rc: /> Setting atribūts root "/": "lib_search_path '= / opt/cadence/local/osu_stdcells/lib/tsmc018/signalstorm
Atbrīvojot bibliotēkas atmiņa (osu018_stdcells.lib)
Nosakot atribūts root "/": "bibliotēka" = osu018_stdcells.lib
bibliotēkas IEEE;
|
Kļūda: Parsēšanas kļūda.[VLOGPT-1] [_read_hdl]
: Faila "alu_rtl.vhd" par 2 līnijas sleja 7.
Nav par _read_hdl alu_rtl.vhdManā failu virzienā, man ir bibliotēka osu018_stdcells.lib, tad es ilga Verilog pirmkodu, ka tie bija veiksmīgi, lai systhesis ķēdes, tad es sekoja mainīt rtl.tcl failu darbināt avotu kodiem. Vhdl, bet tas parādīja man nepareizu ziņu iepriekš.Vai tas nav atbalsts kodu. Vhdl avots? Vai man ir nepieciešams rakstīt dažas komandas, lai atbalstītu to?Kāpēc bibliotēkas atbalsta IEEE par VHDL?
Vai jūs lūdzu man pastāstīt, kā atrisināt to? Paldies!