Jautājums par iespējām uzlādējamu bateriju

ckshivaram ir taisnība, tas ir litija jonu baterija un aprunāt iekasē pastāvīgu strāvas plūsmu. Atpūtas jūsu atbilde ir jūsu iesniegtajiem datiem. Izmanto 7,2-7.5V, lai uzlādētu akumulatoru. Akumulators tiks uzlādēts, ja baterijas spriegums ir vienāds ar sprieguma. Šajā posmā jūsu sprieguma jāsamazina gaidīšanas spriegumu, 6,75-6.9V, lai to aprunāt jāizvada caur vides apstākļiem. Akumulators strāvu saskaņā ar tās vajadzībām. kad pilnībā izlādējies tā sagatavos 1,2 ampēri. Tātad jūsu kombināciju, saules baterijas, jāsniedz vismaz 1,2 ampēri, citādi tā būs lēna uzlāde. Bet ir jāapzinās šī ir ārkārtīgi jutīgas baterijas un pat nedaudz novēlota komutācijas sprieguma leju režīmā pēc pilna maksa būs vairāk siltuma akumulatorus, drupas, un viņi bieži vien uzsprāgst. Ja jums nav mobilitātes jautājumā tad izmantojiet aizzīmogotā svina skābes akumulatorus vietā, tie ir augstas tolerance augstspriegumam.

Man ir cits šaubu ... jo es izmantot saules celll / paneli, kā enerģijas avota un lādētājs ir nepieciešams aptuveni 9-10V kā priekšnodokli ... te izmēra šūnas / paneļa WÜD būt liels .. wat mans šaubu, ir 1. Vai mēs varam pārvērst te spriegums no saules šūnas .. i ir 2V, nepieciešams ampēri (frm saules šūnas), lai 10V, izmantojot IC .. tad dod to uzlādes ķēde, kas rada nepieciešamo sprieguma un strāvas iekasēšanas? tas darbosies out?

Būtībā, palielināt pārveidotājs var sasniegt šo mērķi. Lai sasniegtu maksimālu efektivitāti, tas būtu tieši savienot ar akumulatoru, nevis izkliedēt jaudu papildu uzlādes ķēde. Bet es brīnums, ja mazs 2V saules bateriju sniegs paredzēto uzlādes jauda.

Thanks a lot FVM ... i got to:):) U ir nepieciešams 2 jāapsver likumu, taupītu enerģiju too ..:)

2v ir patiešām maza, palielināt pārveidotājs Es domāju. Apsveriet LM2577 bet tā prasa 3.5V min, 5V ieteicams t0 saņemt 800mA, automātiskie tā datu lapu saka. Anyways, ka būtu labs IC iekasēšanas baterijas. Cik daudz saules baterijas do u ir un pašreizējo un spriegums uz vienu šūnu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back