izmantojot ostas bloki procesā blokā

• Thread starter Richard Divakar Vemagiri
  • Start date
R

Richard Divakar Vemagiri

Guest
Hi, PLZ palīdzēt man ar šo .. [FONT = "Comic Sans MS"] subjekts FFT ir ports (ieeja: in masīvā (7 0 līdz) apakšpunktā skaitlim); beigām FFT, [/font] Error - blakus "bloks": gaida STRING vai identifikators vai

Jums nepieciešams atzīt tipam. vēlams iepakojumā. piemēram: type my_input_type ir masīvs (dabas diapazons) skaitlim; ja tas ir iepakojumā, tad var iekļaut iepakojuma katrā failā, instantiates vai nosaka FFT.

hi apmainīt, sorry, lai iegūtu atpakaļ vēlu. bet paldies par ur atbildi. Faktiski, man nebija skaidrs, par to, kā u gribēja, lai es daru, ka pakete stuff. Var u tikai man pateikt, kā rakstīt paketi bloku, un kur es varētu nodot to teksta redaktoru? Atvainojiet, bet es esmu jauns, lai VHDL un im "cenšas mācīties ... Pateikties Jums, Richard [quote = apmainīt, 858784]. Nepieciešams atzīt tipam. vēlams iepakojumā. piemēram: type my_input_type ir masīvs (dabas diapazons) skaitlim; ja tas ir iepakojumā, tad var iekļaut iepakojuma katrā failā, instantiates vai nosaka FFT [/Quote].

... Atvainojiet, bet es esmu jauns, lai VHDL un im "cenšas mācīties ...
ASIC, pasaulē, kā dažas diezgan labas [url = http://www.asic-world.com/vhdl/index.html] VHDL konsultācijas [/url]. Ceru, ka palīdz jums jūsu atgriešanās ceļā!

[FONT = "Microsoft Sans Serif"] kopumu PCK ir veids my_input_type ir masīvs (0 līdz 7) skaitlis; beigām PCK, lietošanas struktūru PCK ir beigu PCK, bibliotēku IEEE, izmantot ieee.std_logic_1164.all, izmantot ieee.std_logic_arith.all , izmantot ieee.std_logic_textio.all, izmantot work.pck.all, persona FFT ir ports (ieeja: Inout my_input_type, O1: no my_input_type), gala FFT, arhitektūras fft_arch no FFT ir jāsāk process (ievade) mainīgo j, n1, temp : vesels skaitlis, mainīgais i: vesels skaitlis, sākas j: = 0; attiecībā uz i 0-7 cilpa n1: = 4; bet (j> = n1) cilpa j: = j - n1, n1 = n1 / 2; beigām cilpa ; j: = j + n1; ja (i <j), tad temperatūra: = ieeja (i) ieguldījumu (i)

Jūs palaist simulāciju par jebkuru laika periodu? Kāda veida simulācijas jūs esat darbojas? RTL vai Post sintēzes?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 10:34 ---------- Previous post bija 10:33 ----------</span></span>
Patiesībā - meklē kodu - ko izejas var iegūt? Im guessing jums kļūdas, jo jūs nevarat izmantot skaitlim Inout ostu, jo tā nav atrisināta.

Hi TrickyDicky, I didn't get kļūdas. Es apkopo kodu, un tas saka, ka apkopošanas bija veiksmīga. Es, izmantojot "modelsim PE Student Edition 10,0" modelēšanai. Tātad pēc tās apkopošanas, i noklikšķiniet uz "Start Simulācija", un viss strādā labi. Tagad wen i spēkā vērtībām uz "ievadi" masīvs un noklikšķiniet uz "palaist", es ceru, ka rezultāts "O1" masīvs, ir dažas vērtības, coz tas ir pēdējo rindu mans kods pasakot "O1

simulācijas, iespējams, darbojas, un ilgs līdz atskaņošana tiek pārtraukta, ja vien jūs palaist to uz noteiktu laiku. In VHDL, rezolūciju funkcija ļauj signāla brauc no diviem avotiem. Labākais piemērs VHDL ir std_logic, jo tā ir atrisināta. Ja jūs darīt to kodu: SLV

simulācijas, iespējams, darbojas, un ilgs līdz atskaņošana tiek pārtraukta, ja vien jūs palaist to uz noteiktu laiku. In VHDL, rezolūciju funkcija ļauj signāla brauc no diviem avotiem. Labākais piemērs VHDL ir std_logic, jo tā ir atrisināta. Ja jūs darīt to kodu: SLV

Pirmais solis būtu aizmirst par VHDL un mācīties pamatus digitālās elektronikas. Ja jums ir labāka saķere uz šo, varat izmantot VHDL, lai aprakstītu ķēdi.

Patiesībā šis ir viens no maniem projektiem, kas man ir nepieciešams, lai pabeigtu 2-3 nedēļu laikā. Es nezinu, vai es varu pavadīt laiku mācībām VHDL vispirms, un tad mēģiniet to īsteno!

Tad jums var būt nedaudz iestrēdzis. Tāpēc, ka jūsu kods vajadzībām atkārtoti rakstiski.

Izklausās mazliet reālās pasaules piemērošanu mākslas noslēgt jaunu līgumu termiņi varētu būt kārtībā. ;)

Sveiki, es gribētu zināt, kādi vērtība "i" veic, šo kodu: funkciju CONV_INTEGER (X: std_logic_vector) atgriešanās skaitlim ir jāsāk, lai i X'range cilpa --- Apsvērt vērtība ir ar "X" tipa std_logic_vector (no 0 līdz 2), Paldies.

uzskata, ka tas attiecībā uz i 0-2 sakaru līnijai, ja X ir std_logic_vector 7 downto 0, cilpa ir: attiecībā uz i 7 downto 0 cilpu

Hi TrickyDicky, Paldies par jūsu post. Bet, man šķiet X'range nedarbojas, jo, kā jūs teica tā būs. Es dodu "X" std_logic_vector (no 0 līdz 2), un saka X'range Loka mainīgā "i", tā doesn't darbu. Bet tā vietā, ja man ", lai i 0-2 sakaru līnijai", tā darbojas. Man ietver visas bibliotēkā vai darīt jebko, lai X'range darbu?

"diapazona atribūtu darbu jebkurā masīvs. Jūs izveidot Jums pieder conv_integer funkciju? šī funkcija jau ir std_logic_unsigned / pieslēdzās bibliotēka. Lūdzu, sūtiet kodu, kur jūs sakāt X'range nedarbojas, jo Im guessing jūs esat darījuši kaut ko nepareizi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back