izmantošana kolibri un pārsniegt

A

aravind

Guest
hi friends Es gribu setup servera un klienta palaist eda instrumenti. mans draugs man teica lietošanas kolibri. i dont zināt par to. ja zina, ka pls dalīties ar mani. Man vajag, ir palaist rīkus no klienta. bez instalēšanas rīkus klientu. paldies aravind

[Quote = aravind] hi friends Es gribu, lai setup servera un klienta palaist eda instrumenti. mans draugs man teica lietošanas kolibri. i dont zināt par to. ja zina, ka pls dalīties ar mani. Man vajag, ir palaist rīkus no klienta. bez instalēšanas rīkus klientu. paldies aravind [/quote] jāinstalē pārsniegt inclient pirmo

do u ir jebkurš dokuments, pārsniedz servera un klienta setup. Kā es varu palaist pārsniegt no attāliem klienta uz aravind

pārsniedz ir x-termināla logu sistēmas, kas izmanto vairāk, jūs varat savienot ar jebkuru UNIX / Linux sistēmā un palaist natively jebkuru UNIX pieteikumu. šeit ir par pārsniedz dokumenti:

Ja jums ir cygwin jūsu logiem. varat to izmantot, lai izveidotu savienojumu ar UNIX serveri un darīt visu iespējamo. Attiecībā,

Mēs varam izmantot pārsniegt zemes teksta režīmā, bet ne grafikas režīmā.

hi there, kāpēc ir jālieto pārsniegt, ir 180MB, milzīgs programmu. Jūs varat izmantot xmanager vietā, tas ir tikai 10 MB! un pilnībā funkcionāla. Man ir bijis, izmantojot to, lai izveidotu savienojumu saules serveri, izmantojot visus eda instrumentus diezgan ilgu laiku. tikai mēģināt lejupielādēt to kaut kur, un, izmantojot Google meklēšanu "kreka", .... jūs saņemsiet licences atslēgu tā. es neprasu, lai jūs darīt nelikumīgu lietas, tikai mēģināt jums palīdzēt. haha. neo

pateicoties neo79 Es gribu zināt, kā konfigurēt to un to, vai ir iespējams pieslēgt Sun Machine, ja u ir palīdzības failus, lūdzu, dalīties ar paldies

hi aravind, i dont ir kādas īpašas palīdzības failus par to. bet, ja jums instalācijas failu, ir jābūt palīdzības failu vai Readme. nav īpašas lietas, lai izveidotu savienojumu ar serveri. Jums tikai vajag ip adresi no servera, un mēģiniet daži iestatījumi, tad vienkārši savienot. Es atceros, es savienots ar serveri bez darīt kaut ko speical. neo

Es no savas linuxserver un Windows klientu i92.168.1.7 i 192.168.1.1 setup var ping servera no logiem. kad es aprunāt pieslēgties serverim mest telnet. ko es darīt manu linux atdalīt. i instalēt visus servera paketes un sākt telnet serveri servicein linux. bet nevaru savienot manu linus serveri Throu xmanager lūdzu palīdzēt aanyone. dod soli pa solim uzstādīšanas pateicoties

Cygwin līdzinās Windows "datoru tāpat kā UNIX platformas, tāpēc, protams, tas var savienot ar jebkuru UNIX / Linux platformām.

I dont ieteiktu izmantot vairāk kā - tas ir pārslogota un liels un daudz lēnāka nekā pieejamo niecīga klientiem.

Mēģiniet nomachine NX serveri uz Linux un Windows NX klienta. Tas darbojas kā šarmu. Daudz ātrāk nekā pārsniegšana un bez maksas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back