ir vērtība, funkcija

mkhan wrote:

Čau,Tās nulles, jo, pat ja jūs atšķirtu funkcijas un piemērot ierobežojumus, tad, jūs saņemsiet nulle kā x tiecas līdz 4.Arif

@ cedance

PLZ lasīt atbildes uzmanīgi!

domēns-infinity 4 ...... 4 nt iekļauts!

i Donn saprast ur izskaidrojums!whts da vajadzība diferencēt?

Lūdzu pārtraukt apgalvojot, ierobežojumi pastāv, un ir nulle, ne diferencējot iemeslu dēļ, jo ierobežojumi ne vienmēr ir strikti definīcija, piemēram, ...ļaujiet tai goooooo Tas nulles visu laiku, kamēr X var tendence 4 no kreisās, kā tas notiek viņa lietā ...Jums nav nepieciešams RH un LH ir jābūt vienādiem ... tas vienkārši ir ...

shiv_emf wrote:mad: cedance

i Donn saprast ur izskaidrojums!
whts da vajadzība diferencēt?

OK, jo esmu ievietojis lietas pirms šeit, es jūtos kā mijieskaita līdz gaisa ...

Pirmkārt, es ceru, ka jūs visi zinām, ka persona, kas ievietojis šo tēmu vairs nav skatoties to, iespējams, ir no paša sākuma ...Jautājumu, ko viņš / viņa jautāja nav skaidrs, matemātiski, tas ir, kāpēc gan šis arguments pusēm ir tiesības:

- Vai viņš / viņa jautāja, kas ir funkcijas robeža ar 4, mēs visi piekrita es uzskatu paskaidrojums par:
- LH robeža ir 0, f (4) 0 un f (4 ) nav definēts, jo funkcija nav definēta tur.Ņemot Cedance ļoti labi ilustrē problēmu, jo (F4-) un f (4 ) ierobežojumus, kas ir atšķirīgas, F LIMIT 4 neeksistē, tomēr f (4) ir nulle ... bet tas ir tad, ja sākotnējais jautājums ir grūts, "Kas ir vērtība funkcija?"instead of ", kas ir robeža ..."

- / Ja viņš / viņa jautāja, kas ir vērtība, funkcija 4, (kas būtu diezgan stulbu), vārdus "ja x tiecas 4" nav pat redzams, jo vērtību funkcija un ierobežojumu funkciju, noteikti nav tas pats.Ko mēs visi esam izpētījuši, jo mēs visi izmanto klasē mācības, bija: mēs redzējām "tiecas", kas nekavējoties nosūta mūs meklēt robeža, strauji ikviens redz, ka LH un f (4) ir 0 un RH neeksistē .

Godīgi, šis jautājums pelnījis visus paskaidrojumus, kas ir atrodams šeit, Cedance bija laba uzstāt, tie ir pareizi, definīcijas, I'm sorry, ja es let iet pārāk ātri un vēlējās atmest šo tēmu, kas šķiet pārāk vienkāršs jau ...

Es varbūt vēl teikt, ka robeža ir 0, domājot tikai LH ... Ja mēs patiešām vēlamies precīzi, mums vajadzētu norādīt, ka ir LH ka mēs minēt kā ierobežojumu, un lim (x-> 4) f ( x) neeksistē, jo RHis undefined

cedance wrote:shiv_emf wrote:mad: cedance

i Donn saprast ur izskaidrojums!
whts da vajadzība diferencēt?

of the function", if you at the same time write "x tends
to 4".

No mana viedokļa nav kāda jēga runāt par "vērtību,
funkcija", ja jūs tajā pašā laikā rakstīt "x tiecas
4".Sakot, "tendence", tu domā, ka tu plāno aprēķināt ierobežojumu funkciju.Tomēr, vērtību, ja x ir vienāds ar 4, kā arī pastāv, to "0.

Attiecas ierobežojums, jums jārīkojas šādi:

1) lim f (x) = √ (4-x) = 0, ja x tiecas 4 no kreisās puses (mīnus bezgalībai)
1) lim f (x) = √ (4-x) neeksistē, ja x tiecas 4 no labās puses (plus bezgalībai)

Jūsu gadījumā, ir iespējams runāt tikai par kreisās un labās robežas.Matemātiskajā analīzē labi pazīstama teorēma apgalvo, ka gadījumā, ja abi robežas ir vienādas, nekā pasaules robeža eksistē un ir vienāds ar pa kreisi un pa labi.Bet es domāju, es pārliecināta jums faktu, ka 2 robežas ir atšķirīgas, thetrefore robeža (neminot "left" vai "labi") neeksistē.Bez ierobežojumiem izmanto, pārbaudot, ja funkcija ir nepārtrauktās jebkurā vietā.

Otherwise, if both limits are finite, but different, we have a break of the 1st kind
(Sometimes it can be removed, so that the function becomes smooth and uninterruptible).

Ja abas robežas ir vienādi un tie sakrīt ar funkcijas vērtību šajā punktā, tad funkcija ir nepārtrauktās šajā punktā
Pretējā gadījumā, ja abas robežas ir ierobežots, bet atšķirīgi, mums ir pārtraukums no 1. natūrā
(Dažreiz to var noņemt , tā ka funkcija kļūst gluda un nepārtrauktu).

.

Ja viens no robežas neeksistē, vai arī ir bezgalīgs mums ir pārtraukums no 2. natūrā.Ar cieņu,

Dmitrij

Tas ir skaidrs, tās nulle.Ja jūs aizstāt 4 no funkcijas pati starpība ir nulle.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back