induktors dismatch ar LVS - palīdzība nepieciešama

S

shhaha

Guest
Es arī atbilst dīvaina problēma LVS: visi shematiskus un izvietojums ir nemainīgi, bet parametri pēc LVS induktors parametrs iekšējais rādiuss bija nulle, maketēšana (dismatch informācija), bet faktiskais parametrs vēl nav changed.Anyone var man palīdzēt? Thanks! !

In induktors ieguve, lūdzu, pārbaudiet, vai papildu slāņus, ko izmanto ierīce atzīšana tiek sagatavota un visu palīgdarbinieku slāņi ir aizkustinošs atzīšana slāni.Tā kā šie slāņi ir izmantoti, lai iegūtu ierīces parametriem, piemēram, iekšējās un ārējās rādiuss, platums, telpu un kļūst ieguve var ziņot par nulles vērtību, ja šīs papildu slāņi netiek radīts.

Satiku šo problēmu, too.I izmantoti PDK radīt induktors izkārtojumu.Induktors in izkārtojums var recognited, bet parametri atšķiras no SCH.Un iekšējā bieži 0,125 lielāka parametra es varu noteikt, piemēram, iestatīt 5.5, bet iegūtās izkārtojums parametrs ir 5,625, un šī problēma nav atrisināt ar ilgi ......

pateicoties rfeda.Visi induktors tiek savākti no shematisks, un es pārbaudīju atzīšana slānis generated in izkārtojumu.I guess problēma nav izraisījusi nenotiek radīto atzīšanas slāni.Un varu nomainīt induktors turn.When vumu ir lielāks par 1, LVS ir ok.Maybe iemesls ir apgriezienu induktors.To ir jāapstiprina pēdējā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back