INDUCTOR aizrīties LIKVIDĀCIJAS

R

rajudp

Guest
hi,
lūdzu, palīdziet man par likvidācijas induktors ar transformatora laminations.i got daži aprēķini no dažas grāmatas, bet vērtība nav nāk saskaņā ar aprēķinu. (Pārāk tālu uz 4H tā nāk 0,98 H, piemēram, ka)
lūdzu, palīdziet

Induktivitāte ir tieši proporcionāls N ˛ ..
Tātad, neiedziļinoties detalizētiem aprēķiniem, ja šajā brīdī jums ir par noteiktu skaitu vijumu ≈ 1H un jums ir nepieciešams 4H, izmantot divreiz vairāk kļūst kā tagad, un, ja nepieciešams, samazināt stieples diametrs, lai jūs varētu fit to spole ..

Sveicieni,
IanP

Paldies, bet man ir nepieciešams aprēķiniem, jo tikai šajā aizrīties es izšķērdēta tik daudz vara un laiku.Es 4 chkes ar dažādām pagriežas un nepilnības.bet nekas sniegt pareizo vērtību.palielināt vērtību man jāmaina kodols un i dont zināt, ko viena izvēlēties

Iespējams, esat nepareizi AL vērtību kodols.Vai varbūt jums ir redzēt lielu magnētisko zudumu, vai augsts vara zaudējumiem, vai pamata piesātinājumu jūsu mērījumu frekvencē.Noteikti esat darba induktors zem tās rezonanses.

Vai jums ir pretestības analizatoru, kas var izmērīt induktors ir kompleksa pretestība pa frekvenču diapazonā?Vai tas atklāt jebkuru clues?

Tas tiešām ir ļoti sarežģīti izstrādāt un veikt induktors aizrīties, kā jūs pieredzi.Bet par laimi, vispār, mums nav vajadzīgs tik accurated induktors aizrīties vērtību.

Kad dizains un likvidāciju induktors, jūs zināt, labi īpašības galveno esat?Šis ir visbiežāk sastopamā kļūda, kad sevis veidošanas induktors.Ja jūs nezināt, tāpēc jums ir veikt dažus eksperimentus, lai atrastu tos.

No otras puses, kā Jūs pasākums tās induktivitāte?Atcerieties, ka tā induktivitāte ir ļoti atkarīga no frekvences, pašreizējā / sprieguma.Lai iegūtu savu vērtību, tas ir labākais jums pasākums, piemērojot induktors aizrīties vērā kontūra ar to pašu darba / projektēšana stāvoklī.

Vēl viena lieta, jums vajadzētu saspiest kodols (ja jūs izmantojat EI kodols) ir pietiekams nosacījums, kad eksperimentē.

nguyennam

Saite ir Air Core ...http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=383544 # 383544

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back