Ieteikt pic mikrokontrolleru veļas mašīna ...

[Quote = djalli] viens PIC mikrokontrolleru nav pietiekami. Kopumā jums ir nepieciešams masīvs PIC ir sinhronizēti ar otru, lai tas vispār strādā. Augstāka frekvence, jo labāk tas ir. Plus jums ir nepieciešams liels vairāk nekā 64-128KB atmiņas pievienots mikroshēmā. Ideja šķiet lieliska, Francky jāiegūst lēts risinājums, lai šo problēmu un kļūst labākas elektronisku sadzīves tehnika [/quote] ja PIC masīvs, kāda veida sakaru protokolu, mēs varam izmantot?.

CAN (Controller Area Network), tas ir, ja PIC ir CAN iespējas

Es atklāju risinājumu, risinājums ir attēlu ... Man ir testēts uz releji šo shēmu un nepastāv jebkādi pic problēmu.

Man ir tāda pati problēma ar manu projektu pic atpūtas kad kontaktors ir zem sprieguma (manu projektu, ir kontrole 4 sūkņiem operat zvaigžņu delta un iepildīšanas tvertnes un swap otru)

Hey pieslēgt diodes paralēli spoles piegādes pretējā virzienā. GOOD LUCK

Visi mikro-kontrolieri, ir uzņēmīgas pret EMI, tas ir pareizi, konstrukcija, kas samazina EMI pieteikumu. No shēmas ievietojis es domāju, ka 18F4620 vai 18F2620 sērija PIC ir diezgan piemērots tas ir vairāk nekā pietiekami, RAM un ROM. Turklāt ir pin saderīgs ar 16F877A. paldies

Vairāk padomus, lai samazinātu īslaicīga ietekme uz "jebkādu" mikro-kontrolieri. 1. Izmantojot diagrammu sniedz ar emrahmrcn, pievieno vēl 0,1 keramikas kondensatoru ļoti tuvu PIC jauda pins. 2. Mēģiniet veikt tiešu savienojumu ar pic pins cik vien iespējams īss. 3. Nepieļaut tiešu savienojumu vadi uz pic pins (sensori, ...) īstenot rezistors starp. Piemēram. 100 ohm, 1k. 4. Izmantojiet buffering, ja nepieciešams (piemēram, ar tranzistoru kopējā emitera ar bāzes rezistoru 10k) 5. Izmantot labu iezemēto plati (ir dāsna ar zemes PCB telpa) 6. Ja troksnis tapas, ir ļoti spēcīga izmantot metāla kastē microcontroler kuģa. 7. Šoks spole ar ferīta pirms ķēde emrahmrcn. Daudz vairāk padomi varētu paveikt, bet labākais risinājums būtu, lai novērtētu signālu, PIC terminālus ar uzglabāšanas apjomu ar iedarbināta režīmā.

Hi Ja Emi ir tik liels jautājums, kāpēc neizmanto optisko izolatori un atsevišķu barošanas avots (multi tinumu transformators). Viens piegāde (5V) braukšanai ciparu loģikas un citām energoapgādes teikt 12V braukšanai relejiem un solenoīdi !!!!! Asimov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back