Ieteikt pic mikrokontrolleru veļas mašīna ...

E

emrahmrcn

Guest
Ieteikt man pic mikrokontrolleru uz washng mašīna. Importētājvalsts ir labs EMI trokšņa protect.Because i sadarbosies ar relay.Thanks atbildes

vienu PIC mikrokontrolleru nav pietiekami. Kopumā jums ir nepieciešams masīvs PIC ir sinhronizēti ar otru, lai tas vispār strādā. Augstāka frekvence, jo labāk tas ir. Plus jums ir nepieciešams liels vairāk nekā 64-128KB atmiņas pievienots mikroshēmā. Ideja šķiet lieliska, Francky jāiegūst lēts risinājums, lai šo problēmu un kļūst labākas elektronisku sadzīves iekārtu.

wit 2k atmiņa PIC varat automatizēt 10 mazgātājs mashine vienā laikā

Hi! Izveidojiet sarakstu ar to, kas jums nepieciešams, lai kontrolētu. Veļas mazgājamā mašīna var būt diezgan sarežģītas. Vidējā mašīna Eiropā: - pogas. - Displejs. - LED. - Ūdens. - Ūdens līmeņa. - Ūdens sildītājs ON / OFF. - Ūdens temperatūras sensors. - Ūdens (veļas pulveri nodalījumā). - Ūdens (mīkstinātājs nodalījumā). - Motor ON / OFF. - Motor CW / CCW. - Motor centrbēdzes. - Motor STOP (centrbēdzes vibrācijas signalizācija). - Durvju drošības slēdzis (solenoīda). - Ūdens OUT. - ... - ... - ... Luciano

Hi. PIC micro nav labas EMI-noise aizsargāt. Best Regards.

Čau, Vai jūs sastopaties ar EMI problēmas ar PIC? Kādā pieteikumu? Varbūt jūs varat palīdzēt descibe problēmu. Es uzzināju no drauga, kas PIC ir ļoti populārs veļas mašīna un līdz šim nekādu problēmu. Neesat pārliecināts, varbūt jūs varat palīdzēt padomu. Paldies Regards

Parasti EMI radās problēma par releja ieslēgšanās / izslēgšanās tik uz augšu reset self.

Hello EMI problēmas mah parādījās cuz motori un releji, jūs labāk savienot dažas cpapcitors paralēli, teiksim 470nF būs ok. Vēl viena lieta, jūs varat izmantot tīkla filtrus, lai novērstu troksni, no otras puses, jūs gribēja PIC, kas par PIC16F877A vai PIC16F876A, tie ir ADC kanālus, kā arī daudzām ostām. Jūs labāk izmantot augstas kvalitātes elektrotīkla trasnformer, lai izvairītos no trokšņa

Hi. Jā, pic ir daudzas problēmas (reset pic), kad relejs ieslēgts / izslēgts. Best Regards.

Paldies par atbildi, bet ir noteikts risinājums EMI problēmas relay on_off in pic augšu

[Quote = koky] wit 2k atmiņu PIC varat automatizēt 10 mazgātājs mashine vienā laikā [/quote] Teorētiski jā! Praktiski nav!

Es uzskatu, ka visas ierīces ir problēmas ar EMI. un neviena ierīce var būt pilnīgi EMI pierādījums. tā atkarībā no jūsu pieteikumu jums ir, lai aizsargātu jūsu mikrokontrolleru no EMI, izmantojot dažādas metodes, kas tiek izmantoti rūpniecībā. Jūs nevar vienkārši sūdzēties par mikrokontrolleru atiestatīšanu pats, jo EMI, jo jums ir veikuši slikts dizains.

Ja jums ir EMI problēmas post visu shematisks. Izmantojiet numuri, piemēram, 470 R13 Ohm sastāvdaļas, lai cilvēki šajā forumā, var atsaukties uz shematisks ar vieglumu. Piemērs: aizstāt R13 ar 220 Ohm. Luciano

Var kāds man palīdzēt ar snubber circuit braukšanas slodzēm, piemēram, mehānisko un solenoīda caur releju. Paldies.

Var kāds izdarīt parauga shēma relejs ar pic, lai noņem EMI trokšņa

Viena problēma: EMI troksnis nāk no releja spole. Skatīt URL nomākšanai Relay Coil pārejas. (DC ritulis) http://relays.tycoelectronics.com/kilovac/appnotes/transients.stm Vēl viena problēma: EMI, kas nāk no komutācijas induktīvo slodzēm. (Spikes uz releja kontaktiem, kad induktīvās slodzes ir ieslēgts). Risinājums ir atkarīgs no kravu veida. * * * * * Vai šis projekts, lai jūsu personīgo veļas mašīna vai komerciālu projektu? Jūsu produkts var neizdoties sertifikāciju, jo EMI troksni. (TV, Radio, .., traucējumiem). Regards, Luciano

Hi, Kur es varu atrast kādu informāciju par to, kā apspiest EMI trokšņa atkarībā komutācijas induktīvo slodzēm? piemēram, es izmantot PIC, lai pārveidotu daļu releji un kad relejs ieslēdzas ūdens sūknis (24V DC) tas notiek Thatâ cita gadījuma releju slēdžus, ora, kad pāriešu uz 12V DC motors Pic nodzēš. Vai ir dokuments, kur es varu atrast informāciju par šo? Es bieži atrisinātu šīs problēmas nejauši .... Piemēram pēdējo reizi i izmantot 10UH induktors savienojums ar PIC ieguldījuma pin, dažas reizes i izmantot 10nF savienots ar motoru nūjām. Es gribētu zināt, kāpēc ...... lai es varētu aizsargāt savu pic no katra iemesla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back