ieejas pretestība, lai pieskaņotu dizains

B

Barack

Guest
tikai shematisks zīmējums, kā es varu zināt precīzu ieejas pretestība saskaņošanas ķēdes.

Jums nepieciešams pārbaudīt datu lapu, novērtēt aizspriedumiem utt

paldies par jūsu atbildi, bet jūs varat pateikt sīkāk, drowing piemēram pievienots, kā novērtēt ieejas pretestība saskaņošanas ķēdes atbilstoši datesheet. (IRFR110)

paldies par jūsu atbildi, bet jūs varat pateikt sīkāk, drowing piemēram pievienots, kā novērtēt ieejas pretestība saskaņošanas ķēdes atbilstoši datesheet. (IRFR110)
Ja jūs modelētu jūsu circuit, jūs varat redzēt ātrāk, nekā aprēķināt ..

ķēde ir meklējat, piemēram, DC-DC pārveidotāju. tranzistors ir ieslēgts ar kontroles datu ievades un pretestība būs atšķirīgi. Jūs varat atrast un izslēgt pretestība no datu lapas.

jā, es varu pārbaudīt un izslēgt pretestība no datesheet, bet tikai pretestība ne pretestība. kā es varu darīt to.

tā būs pretestība tikai, nav pretestība, lai pārslēgtos.

šī shēma ir daļa no raidītāja. tagad es gribu, lai izstrādātu jaunu atbilstības ķēdē. bet es tiešām nevaru saprast, kāpēc tikai ir izturība un bez pretestība. kāda ir ieejas pretestība tagad es varu izmantot simulēt?

bet antena būtu pretestība, par avotu, vajadzētu būt arī konjugāta pretestība, tad var iekārtošanu. nozīmē, C4 un L7 man ir jāapsver, ja darīt modelētu šo circuit?

Vai RF jaudas pastiprinātāju. centrs frekvence pie 8.2MHz. ar 1M joslas platumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back