Filtrēšana pārslēgšanas tapas

S

seyyah

Guest
Man ir problēmas filtrēšanas tapas, kas izveidota ar ātras komutācijas komponentu.Man ir divi piemēri.viens Pirmais ir 1MHz KTO tipu loģisko elementu maiņu.Kā jūs varat iedomāties jauda ir zema šo shēmu.To var viegli filtrēt ar mazu caurlaides filtru vai vienu pareizu kondensators.Bet otrā ir barošanas pārslēgšanas sistēmu.Lai gan tas bieži ir zems (~ 40KHz), i nevar filtrēt to.Kāda ir problēma šeit?Enerģija tapas?Kādas metodes es varu izmantot šim nolūkam?Vai transzorb vai kaut ko līdzīgu palīdz?

Ja elektroapgādes nav labi pasargāts, tas varētu ražot izraisīja troksni signāla posmā, atkarībā veido Maketēšana.Pārbaudiet to.

Nu ja troksnis nav saistīts ar mērījuma kļūdu, varat mēģināt vienkāršu LC filtru integrēt to uz leju līdz pieņemamam līmenim.Vai izmantot augstākas kvalitātes produkcijas cepures par regulatoru produkciju.I ve bijis, izmantojot polimēra aluminums par rezultātu mana SMP s tie pārsteidzošs darbs par filtrēšanas SMPS svārstības dēļ EGĀ.Papildu izmaksas ir kompensētas ar to, jums tiešām don t nepieciešams post LC filtru, lai iegūtu pieņemamu pulsāciju, ja tiešām stingras pulsāciju prasības ir nepieciešamas.

Hello,
I assume, you are complaining chiefly about higher frequency components and not the switcher fundamental.

no termina komutācijas tapas
Es pieņemu, jūs sūdzas galvenokārt par augstākas frekvences komponenti un nav komutatoru pamattiesības.Tas būtu rūpīgi jāanalizē izraisīt dažādus traucējumus var prasīt dažādus līdzekļus to novēršanai.

Augstākas frekvences interferences rūdas "tapas", vislabāk var effectly izvadīts ar kombinācijām mazu induktori (var ferīta lodītes ar pietiekamu pašreizējo jaudu, ferīta vai gaisa droseles) un keramisko kondensatoru sākot no dažiem līdz vairākiem desmit UF.Zemu ESR ieejas un izejas kondensatori, kā ierosināts polimēru alumīnija veida papildus samazināt svārstības pie pamata frekvencē.Vai izmantot augstākas frekvences komutatoru un visiem keramikas kondensators dizainparaugu, ja jūs esat gatavi stāties pretī izaicinājumam.

"Cieta zeme" ir arī nepieciešams efektīvas filtrēšanas.Bet SMPS novieto uz strīda ar pārējo ķēdes var arī injicēt interferences uz iezemētās plates.Tādējādi tas var man meaningfull ir atdalītas pilnvaras pamata vai nu visiem vai katram atsevišķam SMPS saistīts ar strīda par vienu punktu.

Svarīga lieta nav jābūt komutācijas straumes, commutating no ieejas kondensators un augstu sānu pāriet uz diode / zemu sānu slēdzis plūstot cauri skaidrs.Pirmā LC filtrs jānovieto interfeisu varas pamata saistīta ķēdes tam.

Sveicieni,
Atklāts

hi fi vēlaties apspiest ripple, vienkāršākais veids ir izmantot zemu ESR elektrolītisko kondensatoru pie o / p vēlams paralles divi, jo tas reducec ESR vēl jo mazāk
un izmantot tantals un keramikas kondensatoru arī tas palīdzēs trokšņa samazināšanu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back