exe failu ar Visual Basic

R

Reem_Abdullah

Guest
man ir. exe failu, ja zvana no komandrindas strādā labi, bet kad es sauc to no vb tā nedarbojas! i izmantoja šo kodu NET:
Code:
 System.Diagnostics.Process.Start ("D: \ Privātums \ Privacy.exe")
var kāds man palīdzēt lūdzu

"Does'nt darbs" nesniedz patiesu priekšstatu par to, ko jūs sastopaties. jo tā darbojas atsevišķā cmd ātri, tas nozīmē, ka tas arī iegūt excuted kā procesu. bet, es domāju, jūs nevarat redzēt rezultātu, kad pazvanīt no VB. Jūs varat dot vairāk info kā jebkuru kļūdas paziņojumu redzējis vai hangin Sistēmas ar savu OS versiju.

nav kļūdas paziņojums parādās rezultāts exe fails ir rakstiski daži tekstu txt failā Exe bija Matlab failu konvertē komandu:. MCC-m Privātums

kāds ir faktiskais uzdevums, kas privacy.exe failu? būs tā rakstīt teksta failu? tā nav kļūda ir parādīts, kas vēl gaidāms no norisi privātumu, exe?

faktiskais darbs ir pirmajā lasījumā tekstu no. txt fails tad preforming kādu aprēķinu un rakstīt rezultātu. txt failu, lai redzētu, kā es atvēra txt failu un atrast neko, bet kad izpilda exe in cmd es atklāju rezultātus, txt fails ir kāds cits veids, kā zvanīt exe no NET

ievades txt faila jālasa, ir to hardcoded vai jums ir dot vārdu komandu opciju?

nu jūs nodot ievades teksta failu tajā pašā direktorijā (mapi) uz 'privacy.exe' vai pārrakstīt savu pieteikumu ar pilnu ceļu uz teksta failu avota, kā "D:. \ xcdf \ vbfgh \ * txt"

tad pārbaudiet, vai dll pieprasīt ar exe ir mapē, un pārliecinieties, ka mape ir os meklē ceļu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back