Exam help!

Labi, tad tas ir nedaudz vairāk skaidrs, man (es
esmu mazliet lēni).
Es nezinu precīzi, varbūt dažas analoģijas ar mechnaic sistēmas coud help:
iedomāties bumbu, ka stāvēt uz augšu no kalna.Sākumā sistēma ir līdzsvars jo augšā kalnā ir plakans.Bet, ja jūs push (v.small troksnis) nedaudz (par noteiktu robežvērtību) tas būs nestabila (un varbūt oscilēt).
Tas, ka es varu pateikt.
Good luck ar savu eksāmenu, ja Jums nav iespējams atrast citus paskaidrojumus varat mēģināt šos te.kā jūs gonna pārdot ir atkarīgs no mārketinga prasmes.

Thank you, Mr.MEB ka izmēģinājāt.Jautājums ir stingrāki, nekā tas var likties.Es jau darīts daudz simulācijas un aicināja visus profesori apkārt.Tās ir ieteikuši daudzus matemātiskos pierādījumus un neviens saprātīgi.Pārāk slikti, bet es ne atdot par manu "tirdzniecības iemaņas."Man joprojām ir divas nedēļas.

Hi jasmin_123,

An oscilators svārstās ar viļņiem tā, ka, ja jūs atvērtu cilpa kādā brīdī, rezultātiem ir tieši tāds pats kā ievadi.

Intuitīvi: iedomāties ir pastiprinātājs satraukti ar viļņiem tādi, ka rezultāts ir tāds pats kā ievadi.Tagad noņemiet ārējo ierosināšanas aizstājot to ar izejas no pastiprinātāja.Par waweform ja sevis saglabāt.

Tagad, let s apsvērt sinusoidālas svārstības.Let s zvans G absolūtajai vērtībai AOL * B un fāzi tās fāzē.

Iepriekš jēdziens nozīmē, ka atverot cilpa, pēc dažu frekvenču G ir jābūt 1, un fāze ir 0 (vai dažas daudzkārtnim 2 * pi radiānos).
Vēl viens būtisks nosacījums (dažreiz aizmirst) ir tas, ka slīpums fāze
vs biežums ir negatīvs, lai saglabātu stabilas svārstību.

Intuitīvi: Pieņemsim, ka pēc tam, kad oscilators sākās dažas ārējās izraisīt tendence ieviest fāzes nobīdi, kas signālu izvadi.Tas ir līdzvērtīgs samazinājums momentānās svārstību frekvenci.Ar pastiprinātāju tad ir pareizi, ka lag; šī iemesla dēļ fāzes slīpums ir negatīvs, citādi (pozitīvu slīpumu) biežumu svārstību tendence atšķirties, signāla nav pašuzraudzības uztur un svārstību apstājas.
[I atgādināt, ka slīpums fāze,-d (Phi) / d (freq), ir koeficients no topoloģijas ir oscilators, jo tā ir tieši saistīta ar frekvenču stabilitātes].

Ja šie nosacījumi ir izpildīti, ka frekvenci biežumu svārstību.

Guvumos G ir> 1 frekvencē, kurā posmā ir N * 2 * PI (ar negatīvu slīpumu), lai sāktu svārstību.
Jums var būt G> 1 citās frekvencēs, bet iecirkņa nav oscilēt, ja tie frekvencēs fāzes nosacījumi nav izpildīti.

Ar laba vēlējumiem

Z

Hi ...U guys really got me thnking!

Ciktāl es zinu cilpa vairāk nekā viens vienmēr izraisa nestabilitāti.Tā kā pastiprinātāji ir minimālās fāzes Systems.

PLZ tell me patiesību ja Im wrong.

Hi, Zorro, pateicoties par mēģina, bet es nevaru pieņemt jūsu paskaidrojumus
jo viņi nav pareizi.Attached daži nice piemēram man ir konstatēts,
uz neto.
---
Absolūtā vērtība AOL * B nav "ir jābūt> 1
frekvencē, kurā posmā ir N * 2 * PI (ar negatīvu slīpumu) in
Lai sāktu svārstību. "
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Prieks Elektronikas wrote:

Hi ...
U guys really got me thnking!Ciktāl es zinu cilpa vairāk nekā viens vienmēr izraisa nestabilitāti.
Tā kā pastiprinātāji ir minimālās fāzes Systems.PLZ tell me patiesību ja Im wrong.

Hi Jasmin,
Es nesaprotu ar "catch", kas savu jautājumu, bet vismaz intuitīvi runājot, viena ir jādomā, ka lineāra sistēma ar cilpa iegūt> 1, un fāzes n2Π nav obligāti jābūt nestabils.Ideālā gadījumā nulles troksni sistēmas, tāpat kā līdzsvarota ceter smaguma rotaļlietu, tā var, iespējams, ir stabils, bet ar nelielu ārēju uzbudinājums, sistēma kļūs nestabila un amplitūda turpinās augt, jo signāls tiek papildināts ik pēc laiku, kas iet caur cilpa, kā cilpa pieaugums ir> 1.
Starp citu, jums ir elektroniskās ķēdes, kas attaisno savu jautājumu, un ja tā, mēs varam būt Ieskatieties, ka?
Attiecībā,
Laktronics.

Hi, Laktronics,

> ... lineāra sistēma ar cilpa iegūt> 1, un fāzes n2Π nav obligāti jābūt nestabils.
> ...jo signāls tiek papildināts katru reizi, kad tie šķērso cilpa, kā cilpa
> Pieaugums ir> 1.

Tas ir absolūti nepareizi.

> Starp citu, jums ir elektroniskās ķēdes, kas attaisno savu jautājumu, un ja tā,
> mēs varam ir aplūkot, ka?

Viens no vienkāršas shēmas, manas atbildes, 10 Feb 2007 ir stabils (!) Par cilpa iegūt> 1
(pie nulles posmā) un citi ir nestabila (!) par cilpu gūt <1 (pie nulles posms).
Download viņiem!

Enjoy:)

Hi jasmin_123,

jasmin_123 wrote:

Hi, Zorro, pateicoties par mēģina, bet es nevaru pieņemt jūsu paskaidrojumus

jo viņi nav pareizi.
Attached daži nice piemēram man ir konstatēts,

uz neto.

Zorro wrote:

Guvumos G ir> 1 frekvencē, kurā posmā ir N * 2 * PI (ar negatīvu slīpumu), lai sāktu svārstību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back