J
jasmin_123
Guest
Could somebody sniegt Intuitīvais (!) Paskaidrojums, kāpēc loop-gūt lielāku
nekā vienu ne vienmēr izraisa nestabilitāti?
Mans profesors ir apsolījis 30 punktu piemaksu ar eksāmenu par šo atbildi.
Es pavadīju gandrīz visu laiku pirms eksāmenu atrast nevienu mājienu uz neto un grāmatas
bez panākumiem.Help, please!
---
Es runāju par pozitīvas atsauksmes oscilatori un Barkhausen svārstību kritērijam.
Tas ir paredzēts, ka AOL * B ir REAL, pozitīvs, un ir lielāka par vienu, un tas ne vienmēr nozīmē, ka oscilators ir nestabila.To var stabila.
Atkal, ir Intuitīvais izskaidrojums ir nepieciešams, bez Nyquist, sakņaugi lokalizāciju, un tā tālāk.
Feb 12
Nu, puiši,
man likās, ka mēs sākām veikt aprindās, un pieprasīja, lai pasniedzējs par mājienu (rēķina no 10 Bonus punkti,
too bad).
---
Ar mājienu bija šāds:
"The loop-vairāk par vienu, ar frekvenci, kurā posmā ir nulle, nesniedz plašāku informāciju par oscilators stabilitāte nekā krāsu oscilatora kondensatori nav!"
Vai tas neko jums?
Last edited by jasmin_123 12 Feb 2007 23:02 labots 2 reizes,
nekā vienu ne vienmēr izraisa nestabilitāti?
Mans profesors ir apsolījis 30 punktu piemaksu ar eksāmenu par šo atbildi.
Es pavadīju gandrīz visu laiku pirms eksāmenu atrast nevienu mājienu uz neto un grāmatas
bez panākumiem.Help, please!
---
Es runāju par pozitīvas atsauksmes oscilatori un Barkhausen svārstību kritērijam.
Tas ir paredzēts, ka AOL * B ir REAL, pozitīvs, un ir lielāka par vienu, un tas ne vienmēr nozīmē, ka oscilators ir nestabila.To var stabila.
Atkal, ir Intuitīvais izskaidrojums ir nepieciešams, bez Nyquist, sakņaugi lokalizāciju, un tā tālāk.
Feb 12
Nu, puiši,
man likās, ka mēs sākām veikt aprindās, un pieprasīja, lai pasniedzējs par mājienu (rēķina no 10 Bonus punkti,
too bad).
---
Ar mājienu bija šāds:
"The loop-vairāk par vienu, ar frekvenci, kurā posmā ir nulle, nesniedz plašāku informāciju par oscilators stabilitāte nekā krāsu oscilatora kondensatori nav!"
Vai tas neko jums?
Last edited by jasmin_123 12 Feb 2007 23:02 labots 2 reizes,