Es gribu dažas DC skripti un RTL kodu.

B

blueagate

Guest
Hi, draugi,
Es esmu lasījumā grāmata Advanced ASIC lietošana sintēze,
tāpēc es gribu dažas RTL kodus un skriptus, lai exercise.
Vai kāds var man palīdzēt, pls?

vienkārši uzrakstīt dažus skriptus pats, saskaņā ar grāmatu, ņemiet vērā, ka ne visas grāmatas skripti, kas ir taisnība

haha
Es domāju, ka tā pirms,
Bet es nezinu, skriptu, kas man bija uzrakstījis, vai labi vai slikti.

Man ir pilnīgi konsultācijas par DC.Ja u vēlaties es varu augšupielādēt to ..

ar regards,

U var atrast grāmatas ar progresējošu ASIC sintezēto tehnoloģijas forumā.Tā ir laba grāmata par DC.

Goto opencore un atrast daudzus dizaina tur, lai jūs varētu nodarboties ar savu skriptu.

arunragavan rakstīja:

Man ir pilnīgi konsultācijas par DC.
Ja u vēlaties es varu augšupielādēt to ..ar regards,

Hi, mani draugi.Jūs varat meklēt DC traning rokasgrāmatu šeit.
Es atceros, ir daži DC darbnīcu, kas ir augšupielādēts šeit.

Hi,
Es esmu pētot Synopsys DC un skripts tagad.Es atklāju, ka pēc sintēze, netname ir jauktas upcase un mazos burtus, piemēram, viena tīkla nosaukums ir "N20", un citas tīkla nosaukums ir "N20".Dažos instrumenti, šis divu neto neatšķiras.Ikviens zina, kā noteikt skriptu, lai izvairītos no šo nosacījumu?

Hi, mani draugi.Jūs varat noteikt šo lielajiem burtiem vai mazos burtus jūsu produkcijas netlist, nosakot jūsu DC izejas formātu.Manā Corp, mēs noteikti to rezultātus netllist izmantot lielos burtus.

hi, horzonbluz, var u pateikt mums, kā noteikt to noteiktiem izvades formātu?

kā es zinu, ir dažas sintēze amati forumā ieskaitot DC skripti visai mikroshēmā.U var atrast tos kā veidnes.

Hi, i domāju, ka jums vajadzētu rakstīt RTL kodu, izmantojot pareizi upcase vai mazajiem burtiem.
Tad jūs varat identificēt savus kodus viegli.Nenosaka šāda veida mainīgo jūsu DC
setup failu.

Hi horzonbluz,
Es domāju, netname ģenerē DC sevi nav netname izmantotas RTL kodu.Šī vārda veida iekšējo tīklu var noteikt ar skriptu, es domāju.Problēma ir: kā uzrakstīt skriptu komanda to darīt?
Pēdējo reizi laboja xwcwc1234 gada 15 Dec 2004 06:40; rediģēts 1 reizi kopā

Hi, xwcwc1234,
DC ir define_name_rules kādam, kas vēlas konfigurēt tīkla nosaukumu,
Es esmu iesācējs,
tāpēc es nezinu, kā rakstīt skriptu,
bet jūs varat meklēt define_name_rules DC lietotāja rokasgrāmatā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back