D
deep315
Guest
ķēde u nosūtījāt nav skaidri norādīts, ka, ja kas pretošanās jāpieslēdz, lūdzu, pārliecinieties atbildi. 2. lieta ir šī shēma strādā pareizi lab ..? kāda veida problēmas studentu saskārās? lūdzu, atbildi. šis jautājums ir paul
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post bija 15.: 40 ---------- </span></span>
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post bija 15.: 40 ---------- </span></span>
sveiki mīļā, "es esmu šobrīd strādā pie EKG shematisks, kas ir dots datu lapu AD620 veikšanas portatīvo EKG mašīna, tas shematisks nav darbiem, var u guide man, kāpēc tas nav darbu? vai citas norādes vai shematisks?,?? lūdzu, palīdziet man ...."Precizējums, folks. Infrasarkano ierīču aprakstīts iepriekš sauc par "impulsa oxymetry" vai "photoplethysmograph". Tie nav ierakstīšanas biopotential (elektrisko signālu), tāpēc tie ir ļoti atšķiras no EKG gan par darbības principiem un klīniskās izmantošanas.