Dokumenti par ēku TV dešifrētāja ASV kabeļtelevīzijas

Domāju, ka 3chip dizainu var viegli downscaled ar 2chip dizains (o, shēmas un avotiem, ka drīz (o;

3chip dizains ir veiksmīgi downscaled lai 2chip dizains (o: Interesanti, kāpēc neviens to izmēģināju pirms ...

Vai kāds ir mīksta dešifrētāja (par pic16f84), ja sistēma ir PAL un neitralizatora tips ir Tocom 5506

Šeit frist versija 2-Chip dešifrētāja dizains (o; nav pārbaudīts jaunāku Microchip kontrolieriem ātrāk salīdzinājuma ... shematiski ir balstīta uz 16C622-JW versija man bija ... Izbaudiet (o;

Ehhhmmm? Vai tu neredzi saites iepriekš dešifrētāja vietnes? Tur jūs atradīsiet paskaidrojumus ... Vai vienkārši meklēt "SSAVI, 3-chip" utt .. (O;

Čau, Man ir pārbaudīt jūsu 2 mikroshēmu dešifrētāja circuit.What ir diff starp 3 mikroshēmu dešifrētāja un 2 mikroshēmu dešifrētāja. Kā jūsu ķēde būs atslēga video signālu? Kad tas ir bloķēts mēs varam redzēt visus kanālus, vai mums ir noteikti par katru kanālu? Nav jūsu circuit uztvērēju, kāpēc es lūdzu šo Que? Lūdzu atbildi vai pastu uz thalukku@yahoo.com Paldies.

Kāds ir izstrādāt līdzīgu dešifrētāja Brazīlijā? Paldies, Gorkin

Mans labs draugs, mēs laikmetā digitālās šifrēšanas sistēmas, analogās descraambler nedarbosies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back