Dokumenti par ēku TV dešifrētāja ASV kabeļtelevīzijas

Y

yhk

Guest
Vai kāds ir kāda literatūra par ēku tv dešifrētāja par ASV kabeļtelevīziju. Ķēdes būtu jauki. Es domāju, ka sinhronizācijas signāla ir noņemta, lai to, ko es varu darīt, lai rekonstruētu to atpakaļ? jebkuras idejas? Paldies

Angry Birds Rio, kolejna edycja gry, która na zawsze zmieniła rynek gier mobilnych, bije rekordy popularności. Użytkownicy iPhone'ow i telefonów z Androidem pobrali ją od chwili premiery 10 mln razy.

Read more...

Hi ir 2 daļas jūsu dekoders. Kanālu selektoru un dešifrētāja. Jums, kas jums maksā par, tāpēc selektors zina, kas ir atvērts vai aizvērts. Ja izvēlaties slēgtu kanālu, tas būs iespējams, mirgo un saka Nē pal. Easyest lieta ir pirkt lētāko kabeli selektoru var atrast, tie, kas tikai saņem kanālu un nodot to pārbaudes uz kanālu 3 vai 4. Tad jūs savienot izejas šo dumy jūsu izvēle. Novietojiet pārslēgs uz kanāla 3 vai 4 un baudīt. Es domāju, ka jābūt pietiekami stulba nav pamanījis. Un kanālu 3 vai 4, ir derīga (atklātie), tātad tas dekodē to labi jums. Bet jums ir jāizmanto ļoti mēms selektoru. Izmantojot savu VCR būs notdo, jo tas mēģina rekonstruēt trūkstošās h / v signālus. Jūs varat arī reprogram EEPROM iekšpusē jūsu uztvērējs, vai vienkārši sagriezti līniju, sagataves dešifrētāja. Ir daudz risinājumu ... mēģiniet astalavista.box.sk

Es domāju, ko es tiešām gribu, ir dešifrētāja daļu. Es varu projektēšanas un būvniecības kanālu selektoru diezgan viegli. Paldies anyways

HI ... Iet h ** p: / / peque.metropoliglobal.com / foros / index.php viewcat = 5

Es meklēju Ziemeļamerika kabeli dekoders PCB mīkstās utt. pilna stuff

Ikviens zina, tika es atklāju aizstājējs CD2240 un CA3126E TV descramblers

Es domāju, CD2240 ir Harris mikroshēmā. Pārbaudīt Digikey (es ceru, ka jūs esat Ziemeļamerikā)

arī apskatīt šīs saites h ** p: / / www.netzagent.com / freetv / intro.htm vai h ** p: / / www.freetv.notricks.de

Ja esat nolēmis veidot kuģa sevi, es ieteiktu pic balstītu pieeju. Es vispirms centās krāsu eksplozijas pll sync atjaunotājs ķēde no Graf's TAB sērijas grāmatu, un tad jau 3 * chip pic risinājums h ** p: / / members.rotfl.com / dturner /. Es atceros, kam spēlēt ar AGC vāciņu manā VCR uztvērēju, kas bija sava veida sāpes, bet es domāju, ka tas ir atrisināts līdz šim. Pēc jautri ar to, es atklāju, ka ir vērts vienkārši nopirkt lētu ca * ble decembris * oder box (daudzi no kuriem ir pic risinājums). Ailē ir jauki, jo tas ir skaņotājs un video / audio un kanālu 04/03 izejas. Lai jums veicas

veiciet kādu no šīm, iespējams, strādā ar digitālo sistēmu?

fsiuru, man patīk šo lapu, bet, ja tas ir jūsu ..... es gribētu to turpināt savu labo darbu un darīt to PAL daļu signālu. Paldies

Nu ... vienkārši sāku PAL PIC projektu, kā arī šeit Somijā kopš vairāk un vairāk cilvēku šeit, mūsu uzņēmumam iegūt Kabeļu TV mājās (o, Hope, lai iegūtu paraugu VCXO šonedēļ no jauch.de tas esot darbu perfekti (o, ar normālu XTAL ķēdes jums patiešām labu priekšstatu par TCM / Cartoon un Cinema1000 citi ir viļņots attēlu un dažas spilgtāku daļas vidū attēla šie kanāli nesniedz priekšstatu visos, ja tās izbaro.. . ar VCR ideju PIC mīksto vajadzīgas dažas Skandināvijas atjauninājumi (o, sekojiet līdzi (o;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back