Diferenciālā Pāri Transconductance!

Re: Man nav labāk izmantošanu PVO kā priekšnodokli diff pāri, jo tai ir lielāka W / L, lai iegūtu tādu pašu gm, ko var panākt ar mazāku NMOS, lai tā patiešām ierobežo jūsu max darba frekvence cieņu, Rania Hi Rania, PVO ir 1 / f trokšņu līmenis ir labāks nekā NMOS, un PVO var izvietojuma NWEL, lai PVO kā ievades diff pāri ieejas ir vairāk populārs. Tomēr, kā jūs sakāt, PVO ir mazāks gm uz tā paša lieluma. Mēs varam uzlabot savu joslas platumu, palielinot strāvu. pele

Ieejas slīpo spriegums ir pārāk zems, lai ieguldījumu dažādu pāris strādā piesātinot zonā.

Es domāju, ka jums ir jāpārliecinās PVO darbu no malas piesātinājumu. un pēc tam veikt slīpo pašreizējā lielāks. turklāt jūs varat pārbaudīt visus ur PVO un nmos redzēt savu op reģions

Kā jau tika norādīts diff pāri ir Triode. Jums ir vairākas iespējas, lai atrisinātu šo. 1. Tie struktūras diff pāri pretī piegādi, nevis uz avotu. Ķermeņa efekts palielina slieksni un jūsu VDS palielināsies. Tas var nebūt atrisināt šo jautājumu though. 2. Pievienot PVO līmeni pārveidotājs, lai diff pāri. 3. Palielināt slīpo strāvu. Ja jūs vēlaties palielināt peļņu varat arī palielinātu spoguļa ierīces diff pāri no m = 1 līdz m =? ko jūs vēlaties. Arī tad, kad jūs iepazīties ar to iegūt to visvienkāršāk ir tuvu cilpa, piemēram, jūs pārbaudi op amp. Tā kā jūs cascoding ouput, jums nav taisnība dzelzceļa uz dzelzceļu swing jūsu produkciju. Jūs nevarat ievietot viņš salīdzinājuma uz vienotību spēli ļoti zems vai ļoti augstu spriegumu, piemēram, 100mV vai kaut kas tuvu jūsu dzelzceļu. Savu produkciju nevar nojaukt, ka zems vai pull, ka augstas. Tas ir gatavojas sniegt jums ļoti zemu db lasījumā, ja jūs mēģināt pārbaudīt iegūt, ka veidā.

Izskatās, M9 ir Triode reģionā, nepieciešams pielāgot slīpo punktu. Palielināt slīpo Es varu palielināt gm.

Varbūt Vdas ir pārāk zems, un MOSFET nav darbs piesātinājuma reģionā.

Sveiki, es esmu jaunāks par analog circuit design. Man ir jautājumi par šo shēmu. Kā BSA daļa, kas sastāv no M14 M18 M17 M19 M13 M16 un šī kontūra darba m12? Kā var tos sniegt pastāvīgu strāvas BIA diff pāri. Paldies! Ar laba vēlējumiem!

[Quote = rania_hassan] Man nav labāk izmantošanu PVO kā priekšnodokli diff pāri, jo tai ir lielāka W / L, lai iegūtu tādu pašu gm, ko var panākt ar mazāku NMOS, lai tā patiešām ierobežo jūsu max darba frekvence best regards, Rania [ / quote] samazinātu ņirboņas troksni un labāka saskaņošana ir uz tirdzniecību joslas platumu izvēloties vai nu PVO vai Nmos ievadi pāri. Vidējas frekvences diapazonā un kopēju sprieguma ilgtspējīga gan veida, PVO ievade pāri izvēle, jo strāva, ietaupāt gadījumā Nmos neatlīdzina labākas saskaņošanas vai labāku darba ķēdē.

Daži tranzistori ir Triode, jums ir ievietot tās piesātinājums, pirms saņemt peļņu lai Shura ka DC darbojas punkts visu trasistors ir stabilish ar piesātinājumu. Iecirkņa, ka es izmantot, lai slīpo trešā posma no pastiprinātāja cascodes ir diezgan atšķirīgi. Es parasti lieto divu tranzistoru to vārtiem saistītas un tad būs Triode un jo piesātinājuma otru. Triode tranzistors bija 3 reizes L nekā piesātinājumu trasistor, lai iegūtu labāko rezervi, cik vien iespējams produkciju.

ac simulācijas nav kāda jēga, ja dc darbību punkti netiek noteikti.

Kā izejas nedalās spriegumu, kas?. Kā tagad, produkcijas kāju izskatās kā divas dažādas pašreizējā avotu (PVO un NMOS) mēģina piespiest izejas mezgla uz zināma nozīme, tā ir problēma. Jūsu nobīdes ķēde ir tehniski pareizi, bet tas nav atdarināt produkcija kāju precīzi, KNS variācijas atspoguļotu atšķirības straumes starp PVO un NMOS izejas tranzistori un izejas mezgla spriegums nevar noteikt. Kas ir specifikācijas, kas esat izvēlējušies šo struktūru? Jūs varat pieminēt specifikācijas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back