Diferenciālā Pāri Transconductance!

S

saad

Guest
Hi Ikvienam! Es lietoju PVO ievadi starpība pāra vienā kārtā opamp. Es gribu, lai palielinātu transconductance (GM) un ieejas pāri. Es palielinājums aspekta attiecība (W / L), lai samazinātu Vdsat, tāpēc sagaida gm, lai palielinātu. No otras puses, VDS kritums samazinās tā Vdsat un gm paliek gandrīz neskarts (modelēšanas rezultāti ir norādīti zemāk). Kā es varu saglabāt VDS pastāvīgu vai palielināt gm vietā? Var kāds palīdzēt? [Size = 6] W / L = 60 [/size] Nosaukums: m1 Modelis: cmosp Id:-9.90e-05 Vgs:-9.39e-01 VDS:-5.28e-02 VBS: 0.00e 00 piektā - 5.07e-01 Vdsat:-3.59e-01 GM: 2.15e-04 GDS: 1.73e-03 GMB 8.41e-05 [size = 6] W / L = 120 [/size] Nosaukums: m1 Modelis: cmosp Id: -9.95e-05 Vgs:-9.14e-01 VDS:-2.70e-02 VBS: 0.00e 00 piektā:-5.08e-01 Vdsat:-3.44e-01 GM: 2.25e-04 GDS: 3.54e- 03 uzskata, Saad

Kā es redzu ur PVO ievade tranzistori darbu Triode Regione (VDS pārāk zems). Šķiet, kaut kas ir nepareizi ur shēma vai testbenches. U ir ar aizspriedumiem ievadi pāri piesātinājuma reģionā, kādreiz viņi jāstrādā vājas inversija (apakš sliekšņa, | Vgs-piektā |

[Quote = DenisMark] Kā es varu redzēt ur PVO ievade tranzistori darbu Triode Regione (VDS pārāk zems). Šķiet, kaut kas ir nepareizi ur shēma vai testbenches. U ir ar aizspriedumiem ievadi pāri piesātinājuma reģionā, kādreiz viņi jāstrādā vājas inversija (apakš sliekšņa, | Vgs-piektā |

Nav skaidrs. Kas sprieguma vērtības vārtiem, avots, drenāžas mezglus? Var būt kopīgas režīmā spriegums pie ieejas no opamp ir pārāk zems. Ur ķēdes apakšā ICMR ir VgsN (M3, M4)-VthP (M1, M2). Es varu ieteikt, ka u, kas ieguldījumu zemes potenciālu (bet ur shēmas neļauj šo) vai overdrive sprieguma NMOS ir pārāk augsts (pieaugums W / L attiecība NMOS).

Man ir noteikti W / L M3, 4 ir tāda pati kā W / L M10 (pienācīgai atspoguļojot) ir 5. Kā W / L M10 ietekmēt izlaidi pretestību un līdz ar to iegūt no pastiprinātāja? Pieaugums ir ļoti slikts (Av = 10): cry:: cry:: cry:: cry:: cry: skatīt, ja im nobīdes cascodes labi vai ne?

Nobīdes, kas cascode nav ietekmes PVO pāra darbības brīdi. Pēc attēla visi izskatās ok. M14 un M18 ir jābūt lager W / L attiecība nekā M9, M10 un M7, M8, lai ierīces darbojas piesātinājumu jebkad sliktākajā gadījumā (max strāva, maks temperatūra). U ir sniegt man darbības brīdi informācija par M1, M3 un spriegumu pie termināliem, lai atrisinātu ur galvenā problēma.

Kā DenisMark jau jautāja: Kāda ir jūsu kopējā režīmā ieejas spriegums? Ja tas ir pārāk zems, tad ierīces M1 un M2 būtu no piesātinātajiem reģiona un darbojas tāpat kā slēdži ar zemu izejas pretestība dod jums zemu pieaugumu.

Lai saglabātu M9 kas piesātināta savā vārtu spriegums ir Vt + Vdsat virs tās avota spriegumu (ti Vdsat10). (W / L) M14 ir (1 / 5) (W / L) M9 piespiežot Vg14 ir virs 2 Vt Vdsat tādējādi saglabājot M9 būt piesātinājuma. Lūdzu, izlabojiet mani, ja es daru nepareizi! es varu post mezglu spriegumu lielāko tranzistoru uz pastiprinātāju pēc kāda laika. līdz tam, lūdzu, pārbaudiet, vai im pareizi, ņemot vērā nobīdes? Paldies

Tas ir pareizi, bet u vajadzētu pārbaudīt šo nosacījumu, nekā PVT un sliktākajā gadījumā. Dodiet man darbības brīdi informācija par M1, M3 un spriegumu pie termināliem, lai atrisinātu ur galvenā problēma.

[Quote = tirnanog] Kā DenisMark jau jautāja: Kāda ir jūsu kopējā režīmā ieejas spriegums? Ja tas ir pārāk zems, tad ierīces M1 un M2 būtu no piesātinātajiem reģiona un darbojas tāpat kā slēdži ar zemu izejas pretestība dod jums zemu pieaugumu. [/Quote] Par AC analīzi, es esmu, izmantojot 1V AC signālu.

Kas ir līdzstrāvas spriegumu, kas tiek piemērota pie vārtiem M1 un M2?

[Quote = DenisMark] U ir sniegt man darbības brīdi informācija par M1, M3 un spriegumu pie termināliem, lai atrisinātu ur galvenā problēma. [/Quote] Šeit ir mezglu spriegumu (pielikums). I m, izmantojot 1V AC signālu AC analīzi. Lūdzu, pārbaudiet, vai kaut kas nav kārtībā. W / visas tranzistori L ir šādi M1, M2 = Kc M3, M4, M6, M9, M10 = Kb M14, M16, M19 = Kb / 5 (par pareizu nobīdes) M17 = Ka / 5 (par pareizu nobīdes) M5, M7, M8 = M11 Ka, M12, M13, M18 = 2 * Ka ja Ka = 15, Kb = 5, Kc = 60 Skatīt, ja kaut kas ir problemātisks! Paldies

[Quote = tirnanog] Kas ir līdzstrāvas spriegumu, kas tiek piemērota pie M1 vārtiem un M2 [/quote]? Tas būs īss circuited AC analīze anyways .. nav piemērotu DC spriegumu jautājumu? Vismaz i dont domāju, ka tā

Jā. No meklē darba punkta informāciju, kas jums ar noteikumu, ka izskatās, ka jums ir dc spriegumu 0V pie vārtiem M1 un M2 un es domāju, ka ir jūsu problēma. Šis spriegums ir lielāks. Kā jūs setup ievadi stimulu?

Ok, VgsM3 = 0.996V un VthM1 = 0,508, lai minumum no ICMR ir VgsM3-VthM1 = 0.488V. Tātad, ja dc spriegumu uz vārtiem M1 un M2 zema, nekā 0,488 savu gribu ievadīt Triode reģionā. Izskatās, u nav būvēt testbench pareizi. Jā, izejvielas ir jābūt saistītai ar AC zemes un maiņstrāvas avotam jābūt klāt sērijā ar vienu no viņiem, bet tas nenozīmē, ka izejvielas, jābūt savienotām ar DC zemes. Piesakies DC avots pozitīvu ieguldījumu (vairāk nekā VgsM3-VthM1 un zema kā VDD-VgsM1-VdsatM11), īstermiņa produkciju un negatīvu ievadi, izmantojot indukcijas 1H (īstermiņa periodā DC analisys, ķēdes posmā AC), īss negatīvs ieguldījums zemes caur kapacitātes 1F arī (open - DC, īss - AC). Tātad ur ieejas kopējā režīmā spriegums būs, ko noteiks DC avots. Vietu AC avots. Tas nav svarīgi, virknē ar pozitīvu vai negatīvu ievadi, to ietekme uz sākotnējās fāzes nobīdes tikai. Amplitūda maiņstrāvas avota arī nav nozīmes, tā skar tikai par izlaidi sprieguma amplitūdas, ne peļņu vai fāzes, tas var būt 1V, 1kV, 1pV uc Galu galā darīt, DC darbības brīdi un AC simulāciju. Atšķirība starp pozitīviem un negatīviem ieguldījumu tiks kompensēts sprieguma. Ja u vēlaties samazināt zemāko robežu ICMR u var tie lielāko kontakti M1 un M2 piegādes pa dzelzceļu. Tik u palielinājums VthM1 dēļ ķermeņa spēkā. Ja iestāde, un tā ir spēcīga u var iegūt ICMR sākot no 0V.

Just ziņkārīgs, Kas op-amp topoloģijas tas ir? Izskatās diff pāri pēc Cascode + Folded cascode. Vai tas ir labi? Kas ir priekšrocības, izmantojot šo laika salocītu cascode amp?

Ur tranzistori ir Triode reģionā un ir jādefinē DC Jūsu vārtiem. Pirms AC analīzi DC darbojas pt. ir reģistrēts. kā kāds pamatoti ierosināja, jums ir nepieciešams palielināt Gate spriegumu PVO, lai samazinātu VDSAT un palielināt VDS. u get slikti iegūt, jo tranzistori kas darbojas Triode reģionā. Vai DP analīzi, pirms izdarīt kādu citu analīzes un nodrošinātu tranzistori ir piesātinājumu.. - Mt

Hi SAAD, kā ieteikts, ieejas PVO pāriem ir Triode reģionā, izraisa vdsat = 0.34v un VDS = 0.0203v, kas ir zemāka par vdsat. Es domāju, ka jūs varat palielināt ieguldījumu PVO ir neobjektivitāti sprieguma. Ar laba vēlējumiem!

Man nav labāk izmantošanu PVO kā priekšnodokli diff pāri, jo tai ir lielāka W / L, lai iegūtu tādu pašu gm, ko var panākt ar mazāku NMOS, lai tā patiešām ierobežo jūsu max darba frekvence best regards, Rania

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back