DC Drive 90V un 3Ampere

A

ashad

Guest
hi,

Es gribu dizains DC Drive skriešanas mašīnu (90V / 3Ampere ).....

lūdzu palīdziet man

paldies

Kāds ir līmenis līnijas sprieguma vēlaties izmantot (110V, 220V, 230V vai ...)?
Vai jums nepieciešama nekāda kontrole par diska (ātruma kontrole)?

Ja jūs vēlaties izmantot šo disku ar 110V sprieguma, bez jebkādas kontroles par to, jūs varat izmantot vienkārši pusviļņa diode taisngrieža.Ja šī ideja nav atbilst jūsu vajadzībām, lūdzu, atbildiet šiem jautājumiem un sniegt vairāk informācijas par to, kas jums nepieciešams.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Kāds ir līmenis līnijas sprieguma vēlaties izmantot (110V, 220V, 230V vai ...)?
Vai jums nepieciešama nekāda kontrole par diska (ātruma kontrole)?

Ja jūs vēlaties izmantot šo disku ar 110V sprieguma, bez jebkādas kontroles par to, jūs varat izmantot vienkārši pusviļņa diode taisngrieža.Ja šī ideja nav atbilst jūsu vajadzībām, lūdzu, atbildiet šiem jautājumiem un sniegt vairāk informācijas par to, kas jums nepieciešams.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Paldies par ur atbildi

Pamatā 220V AC sprieguma .......

i izmantoja šaušanas leņķis kontroles disku, bet es nevarēju iegūt griezes momentu pie slogošanas nosacījuma, ka ir iemesls, kāpēc es esmu noraizējies .........Man vajag masimum griezes momentu pie slogošanas nosacījuma par zemu ātrumu

griezes moments nav pilnībā saistīti ar disks.Motors ir jāspēj radīt minēto griezes momentu pārāk.Nominālā sprieguma un strāvas parasti tiek rakstīts uz nosaukuma plāksnes motora vai jūs varat atrast tos motoru datu lapā.

Ja motora nominālais spriegums ir 90V, un gala spriegums 90V pārāk (ja jūs domājat, ka griezes moments ir mazāks par to, ko jums ir nepieciešams), tas nozīmē, ka jums ir jāizmanto cits motors par šo iesniegumu.
Ja ātrums ir vairāk nekā to, kas jums nepieciešams, un griezes moments ir mazāks par to, kas jums nepieciešams, jums vajadzētu samazināt ātrumu, izmantojot mehāniskas metodes (piemēram, izmantojot ātrumkārba), kas nav elektrisko metodes, jo elektriskā metodēm samazina ātrumu un griezes momentu vienlaicīgi.

Ceru, ka tas palīdz.

ashad rakstīja:

Paldies par ur atbildiPamatā 220V AC sprieguma .......i izmantoja šaušanas leņķis kontroles disku, bet es nevarēju iegūt griezes momentu pie slogošanas nosacījuma, ka ir iemesls, kāpēc es esmu noraizējies .........
Man vajag masimum griezes momentu pie slogošanas nosacījuma par zemu ātrumu

[Quote = "Ave_Rapina"]ashad rakstīja:

Paldies par ur atbildiIzmantot chopper varat arhivēt labākus rezultātus atkarībā konstante mehānisko un modulācija freq.Sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back