Dators kā CRO

Badaruddin wrote:

Tam nav nozīmes, ko mēs izmantojam 12 VPP, taču mums ir ierobežot strāva līdz 0,1 mA.

Es neesmu pārliecināts, bet es domāju, ka tas ir iespējams un varbūt vieglāk izmantot datora paralēlais ports, lai PC kā CRO (programmu var viegli izdarīt C valodā vai VB)

Es nolēmu veikt risku un mēģiniet CRO, izmantojot paralēlo portu, bet kas par pašreizējiem ierobežojumiem.?Kā es varu ierobežot to 0.1mA.?
Es zinu, ka spriegums nedrīkst pārsniegt 5V.

Paldies par uzmanību

tas ir ļoti recommonded izmantot vājināšanās ķēdē pirms dod signālu uz PC skaņu kartes mic ieejas nezināms volatages ko u aizdomas musch būt lielāks par drošu ienākošā strāva, lai skaņas karte.galvenokārt skaņas karte mic input mērķis ir iegūt vāju signālu no devēja klāt mic lai jūs gatavojaties izmantot, lai entierely savādāki nekā to, ko tā paredzēta.Turklāt jūs nevarat lasīt tīra DC signālu, jo ir vāciņu skaņas karte mic ieguldījums, kas bloķēs tīra līdzstrāvas sprieguma signālus.

Es izmantot Parallel port, un es lomit strāvai 0.1mA.

Kā man rīkoties.?Es zinu, ka spriegums nedrīkst pārsniegt 5V.

Thanks for help

Vēlaties izmantot paralēlais ports un kas curent vēlaties ierobežot.Tas ir strāvai / D vai ko.

Badaruddin wrote:

Quote:

Tam nav nozīmes, ko mēs izmantojam 12 VPP, taču mums ir ierobežot strāva līdz 0,1 mA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back