Daži pamata jautājumu par analog ķēdē.

O

owen_li

Guest
Hi.

Es esmu digitial ķēdē dizainers.Es vēlos zināt, kāda ir atšķirība starp digitial un analog ķēdē.Un kāda ir priekšrocība, un ķēde sliktu analogo un ciparu.
Es atklāju enerģijas pārvaldības mikroshēmas parasti izveidots, izmantojot analog ķēdē.
Vai to var izstrādāti, izmantojot digitālās ķēdes?
Pēdējais jautājums, kā mēs zinām, PLL ir analog ierīce.Tas parasti atrodas digitālajā IC mikroshēmā.Bet kāpēc nav ADC starp PLL produkciju un ķēdes pārējo ciparu?
Paldies!

Hi Owen,

Digitālo ķēdes izmantos MOSFET pārslēgšanas laikā analog circuit izmanto MOSFET ar saturation reģionā (parasti), ti, veicot režīmā.Id un Vgs saistībā ir būtiska analog ķēdē strādā.

I dont ir kāda ideja par jaudas pārvaldības šūnā.

PLL izmanto, lai nodrošinātu noteiktu posmu attiecības ir jāsaglabā starp signālu (lai, piemēram: - pulksteņi).Tātad būtībā tas darbojas uz analog īpašībām digitālo signālu (piemēram, pulkstenis ciparu shēmu), un tāpēc dosent nepieciešama ADC.Tā uzraudzīs un sekas analog īpašības signālu.
Ceru, ka tas palīdz.

zopeon

Jā digitālo var izmantot pārslēdzama strāvas padeve, bet tagad tas parasti nav izmaksu efektīvs, izņemot visdārgāko / areālā dizainu.Tie pastāv tagad.

Digitālu ķēžu ir īpašs gadījums, kas analog ķēdēm, tikai terminoloģijas jautājums, un veids, kā Jūs risinātu ar elektrisko signālu, ka var uzskatīt, kāpēc jaudas pārvaldības IC's ir analog daļa, tas ir tikai uzraudzīt sprieguma līmeni attiecībā uz sprieguma un pašreizējie nav 0 ir līdz 1's.
PLL iekšpusē digitālās IC's, piemēram microcontrollers ir ciparu ievades digitālā izeja PLL, tāpēc nav un atšķirības starp to un pārējo sistēmu, tāpēc nav nepieciešams ADC.

PLL lieto pulksteni paaudzes digitālo mikroshēmā, tādējādi ADC nav vajadzīgs.ADC tiek plaši izmantota kā signāla saskarnes starp analog circuit un digitālo ķēdes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back