Daži jautājumi par kvalitātes faktoriem?

S

sophianining

Guest
Dārgie draugi:
Kāda ir atšķirība starp ielādes kvalitātes faktors QL un ārējās kvalitātes faktoru Qe?Kad es izvēlieties "eignmode" kā risinājums veida Ansoft HFSS lai modelētu dobumā filtrs, katrā režīmā, es varu Q factor.Then kas knid kvalitātes faktors tas ir?Tas QL vai Qe?

Hi, Pieņemsim, ka jums ir RLC rezonanses circuit.This būs kvalitātes koeficientu Q.Ja jūs pievienot vēl vienu pretestību ķēdes, Rload piemēram, tad ārējie Q būs tāda pati kā iepriekšējā rezonanses ķēde, bet tā vietā P jums būs Rload.Piekrauts Q ņems vērā gan R un Rload atkarībā no savienojuma režīmu (paralēla vai sērijas.) Paturiet prātā, ka, ja Jums ir paralēlas / sērijas RLC jums ir savienot Rload paralēli / sērijas režīmā.

Paldies tehnika par.
Proti, ja mēs uzskatām RLC ķēdē neatkarīgi, ņemot dobumā filtrs, piemēram, Q faktors atkarīgs no R, L, C ķēdē.Ja mēs slodze to ar pretestību LR, tad aizstājot R RLC ķēdē, ko ielādes pretestības RL, mēs saņemam ārējās kvalitātes faktoru Qe no filtra.Visbeidzot, kad mēs veikt gan R un LR, lai kontā, mēs saņemam ielādes QL.Trīs daudzums ir saistīts ar otru ar: 1/QL = 1/Qe 1 / Q.
Es esmu labi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back