circuit projektēšana DC-DC.

J

jayakrishnan r

Guest
var u, lūdzu, palīdziet man, izstrādājot DC-DC pārveidotājs shēmu, pamatojoties uz IC UC3524 ar citām sastāvdaļām, piemēram, MOSFET, līdzstrāvas motors, lampas, slodzes pretestība, rezistori, kondensatori, potenciometru, diodes.
produkcija būtu impulsu modulācijas platumu
cikls cikls ir manuāli Mainīgs, no 0 līdz 100%
chopper frequenct 2khz

Atvainojiet, es nesaprotu, ko tieši jūs vēlaties veidot.Tas DC / DC vai motoru vadības shēmas?Kāpēc maina frekvenci tik zemu?

Pārslēgt režīmā barošanas avoti lielākoties ir būvēti, izmantojot maiņas frekvenci 20 kHz vai 100 kHz.Var būt dizains programmatūra, kas parasti piedāvā manufacuturers mūsdienās viegli integrēt savus produktus dažādās dizainparaugiem.Loook apkārt un u, protams, atrast onel.Pievienots pēc 43 sekundes:pārslēgt režīmā barošanas avoti lielākoties ir būvēti, izmantojot maiņas frekvenci 20 kHz vai 100 kHz.Var būt dizains programmatūra, kas parasti piedāvā manufacuturers mūsdienās viegli integrēt savus produktus dažādās dizainparaugiem.Loook apkārt un u, protams, atrast vienu.

Ja jūs meklējat mehānisko piedziņu ķēdēm ir lieliska grāmata par to, Ned Mohan no universytiy of Minnesota.

Ar līdzstrāvu, lai līdzstrāvas barošanas bloki izbraukšana power.ti.com.Viņiem ir programma, kas ļauj ievade visiem jūsu specs un pēc tam sniedz jums rekomendācijas par mikroshēmām, kas atbilstu jūsu vajadzībām.
National Semiconductor ir tas pats, ko sauc par webench.Darbi tiešām labi, bet darbojas tikai uz zemāku ievades spriegumu šajā laikā.

Great grāmatas par smps ir Praktiska pārslēdzama strāvas padeve,
Barošanas avota pavārgrāmatu ar Marty brūna.
Meklēt telpu maiņas grāmatām, jo tur ir daudz no tām forumos jau
Labu veiksmi!
slikti palīdzēt kādā veidā es varu!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back