ciparu elektronika

tā ir pārāk plaša tēma ... ja ur meklē pamatus un ir totalyly jauns, lai tas iet uz mano vai givone ja ur meklē to nedaudz augstāks līmenis, tad u var apskatīt grāmatas par VHDL uc

No manas pieredzes: "Mikroelektronikas shēmas" Ar Sedra & Smith "Ievads Digital Mikroelektronikas shēmas" Ar Gopalanas "Ciparu elektronika" Ar veiksmi Glasford Best .....

Hi I use Digital Design by Morris Mano, es domāju, ka tā būs noderīga jums.

M. Ercegovac, T. Lang, JH Moreno, "Ievads Ciparu sistēmas", John Wiley & Sons, 1999 Inc [/i]

Morris mano ir vislabākais. Izmantot datoru arhitektūru un digitālā dizains Morris mano.

Ja jūs vēlaties izpētīt dažādas loģiskas saimes detalizēti, tad ciparu integrālās elektronika pa Taub un šiliņu ir labākais. Bet digitālā dizaina (neskaitot iekšējos cicutry) Digital ko Tocci dizains un Widmer ir laba.

Hi Jūs varat arī izmēģināt šo grāmatu 1.William I. Fletcher "Engineering pieeja Digital Design 2.S.Devadas, A. Ghosh un K. Keutzer" Logic sintēze "

Ja vēlaties izmēģināt daudz praktisku pieeju, paskaties šo vienu: Ciparu elektronika Demystified: Pašapkalpošanās mācību ceļvedis (Demystified S.)
Code:
 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0071441417 / qid = 1136246115/sr = 8-6/ref = sr_8_xs_ap_i6_xgl/202-1933849-9998231
Tas ir viegli sekot, sniedz praktiskus piemērus, un cena ir saprātīga Cheers, Atzakas

PAMATI DIGITĀLO ĶĒDES ko Anand Kumar problēmas digitālās elektronikas un mikroprocesoru, ko RP Jain

Morris mano ir vislabākais. Izmantot datoru arhitektūru un digitālā dizains Morris mano.

skatīt draugu es minēšu dažas no grāmatām, ko var pētīt 1. digitālās elctronics 2 TOCCI. digitālās elctronics ar malvino kāst 3.digital elctronics ko Morris meno 4.digital sistēmas Erogonovics

Kurš ir autors, publicēšanas? Jums vajadzētu ievietot vairāk informācijas par jums arestu!

Ciparu elektronika Practicall pieeja 7. valodā William Kleitz Prentice Hall Šī grāmata ir patiešām lieliski. Ietver pamatus digitālā dizaina un pat uz vairāk uzlabotas lietām, piemēram, PLDs (programmējamās loģiskās iekārtas), un ir pilnīgi PLD nodaļu un problēmas visā grāmatā. Mēs izmantojām šo grāmatu pie manas universitātes

Man patīk digitālo sistēmu, tocci vairāk praktiskas es domāju, ka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back