ciparu elektronika

Digital principi un programmas pa: Albert Paul Malvino un Donalds P.leach ir vēl viens labs grāmata, ja tā ir vairāk pieteikumu orientēta

Kas grāmata ir vislabāk piemērota, lai studētu digitālās elektronikas ...

varētu kāds gimme saites uz jebkuru no šīm grāmatām?

Hi Jūs varat arī izmēģināt šo grāmatu 1.William I. Fletcher "Engineering pieeja Digital Design 2.S.Devadas, A. Ghosh un K. Keutzer" Logic sintēze "

1> digitālās elektronikas ar MOROS MANO 2> digitālās elektronikas ar RPJAIN 3> digitālās elektronikas ar TOCCI

Digital principi un programmas pa: Albert Paul Malvino un Donalds P.leach ir vēl viens labs grāmata, lai gan tas ir vairāk pieteikumu orientēta
2. Vai 3rd Edition. Uz Rahul:?

M. Ercegovac, T. Lang, JH Moreno, "Ievads Ciparu sistēmas", John Wiley & Sons, 1999 Inc [/i]

Pamati Logic Design Charles Roth .... Tā ir jauka grāmata iesācējiem .... [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] U var sekot Digital Design by Mano (3rd Edition)

Kas grāmata ir vislabāk piemērota, lai studētu digitālās elektronikas ...
Digital Design by Morris Mano uzskata Rahul: aci:

Ciparu elektronika Practicall pieeja 7. valodā William Kleitz Prentice Hall Šī grāmata ir patiešām lieliski. Ietver pamatus digitālā dizaina un pat uz vairāk uzlabotas lietām, piemēram, PLDs (programmējamās loģiskās iekārtas), un ir pilnīgi PLD nodaļu un problēmas visā grāmatā. Mēs izmantojām šo grāmatu pie manas universitātes

Ja vēlaties izmēģināt daudz praktisku pieeju, paskaties šo vienu: Ciparu elektronika Demystified: Pašapkalpošanās mācību ceļvedis (Demystified S.)
Code:
 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0071441417 / qid = 1136246115/sr = 8-6/ref = sr_8_xs_ap_i6_xgl/202-1933849-9998231
Tas ir viegli sekot, sniedz praktiskus piemērus, un cena ir saprātīga Cheers, Atzakas

Iepriekš mācību grāmatas ir labs vārtu līmeņa "digitālā dizains", kur jums nav jāzina daudz par notikušo elektroniku. Savā sākotnējā amatā prasīja "ciparu elektronika", un es pieņemt, ka nozīmē tranzistors līmeņa digitālo elektroniku. Piemēram, detalizētu pētījumu par to, kā TTL vai CMOS vārtiem tiek ieviesta. Zemāk ir manas rekomendācijas, meklējiet jauno versiju, ja tādi ir. Tie attiecas uz lietām, piemēram, RTL (rezistors tranzistoru loģikas), DTL (diožu tranzistoru loģikas) un TTL (tranzistoru tranzistoru loģikas). Es nezinu, ja tie attiecas uz daudz CMOS H. Taub & D. šiliņš "Digital Integrētā Elektronika" McGraw-Hill, 1977 J. Millman & CC Halkias "Integrētās Elektronika, Analog un Digital shēmām" McGraw-Hill, 1972 DA Hodges " analīze un ciparu integrālās shēmas Design "McGraw-Hill, 1983 Lai iegūtu svaigu un mūsdienīgu attieksmi, es ieteiktu Anant Agarwal & Jeffrey Lang" ir Analog un nodibinājumu Digital elektroniskās shēmas "Morgan Kaufmann, 2005. Cheers, v_c

Hi Jūs varat arī izmēģināt šo grāmatu 1.William I. Fletcher "Engineering pieeja Digital Design 2.S.Devadas, A. Ghosh un K. Keutzer" Logic sintēze "

Man patīk digitālo sistēmu, tocci vairāk praktiskas es domāju, ka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back