ciparu elektronika

hey var u pleeeaassee nosūtīt saiti, lai lejupielādētu Morris mano intro uz digitālo dizainu .. vai strauja akciju LNK pa e-pastu .. plz man vajag tiešām slikti .. un ASAP ...

hey var u pleeeaassee nosūtīt saiti, lai lejupielādētu Morris mano intro uz digitālo dizainu .. vai strauja akciju LNK pa e-pastu .. plz man vajag tiešām slikti .. un ASAP ...

Delmar - Mikroprocesori - 2000 - Digital Design ar CPLD Programmas un VHDL - Dueck, Robert K

Mācību digitālo loģiku un lietošanas IC: Digitālās sistēmas Ronald J. Tocci

Tālāk ir labas grāmatas par digitaital elel electronocs. 1. komutācijas ierobežoti un automātu teorijas .. ko Zvi kohavi 2.digital elektronikas, ko Moris mano 3. didgital fndamentals ar Floyd

Manā viedokļa, Digital Design by Mano kā pirmo soli un Digital Logic ar Nelson kā otrais solis būtu labākā pieeja! Lai jums veicas

"Digital Design" Morris Mano ļoti labs apmācība ļoti skaidra angļu

Es domāju, ka visi digitālās elektronikas grāmatas precēm, bet labākā grāmata atkarīgs no tha situāciju. Ja esat iesācējs, jums vajadzētu izmantot "ciparu principi", ko Tokheim

viens no klasiskās grāmatas ir "pārmiju un galīgo automātu teorijā" ar Zvi Kohavi, kas sākas ar kopu teorijas, nevis parasto bināro stuff.

1> digitālās elektronikas-> pēc Morris mano 2> digitālo ķēdes-> TOCCI 3> digitālo ķēdes-> Malvino un kāst

digtal elektronika pa Moris mano ir patiešām laba grāmata, lai bigners arī pēta digitālās dizains Edward karalis

[Quote = rahul_sanghavi]
Kas grāmata ir vislabāk piemērota, lai studētu digitālās elektronikas ...
Digital Design by Morris Mano uzskata Rahul: aci: [/quote] Es domāju, ka digitālās elektronikas un digitālo dizains ir atšķirīgs. es esmu nepareizi: S vismaz manā skolā tie ir pētīta dažādās klasēs, protams, tās ir cieši saistītas [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] Es piekrītu v_c

[Quote = rahul_sanghavi]
Kas grāmata ir vislabāk piemērota, lai studētu digitālās elektronikas ...
Digital Design by Morris Mano uzskata Rahul: aci: [/quote] Es domāju, ka digitālās elektronikas un digitālo dizains ir atšķirīgs. es esmu nepareizi: S vismaz manā skolā tie ir pētīta dažādās klasēs, protams, tās ir cieši saistītas [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] Es piekrītu v_c

Man ir viens ebook stunda elektriskās ķēdes vol 4-ciparu Tony. R. Kuphaldt ja u vēlaties to let me know es būtu to nosūtīt u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back