ciparu elektronika

mēģiniet ............ loģika un datordizainu pamati 2nd edition ko Morris mano & Charles r.kime

Vai kāds augšupielādēt digitālās elektronikas pēc Morris mano pleaseeeeeeeeeee

ja ur meklē tranzistors līmeņa digitālo dizainu, tad ir ko Kang un Leblibici grāmatu. Tās ļoti labi. [Quote = A. Anand Srinivasan] Kas grāmata ir vislabāk piemērota, lai studētu digitālās elektronikas ...[/quote]

izmantot Moris mano kā iesācējs, tad atkarībā no jūsu intereses jūs varat atsaukties Fletcher, Roth, wackerly utt ...

izmantot Moris mano kā iesācējs, tad atkarībā no jūsu intereses jūs varat atsaukties Fletcher, Roth, wackerly utt ...

Es domāju, ka visi digitālās elektronikas grāmatas precēm, bet labākā grāmata atkarīgs no tha situāciju. Ja esat iesācējs, jums vajadzētu izmantot "ciparu principi", ko Tokheim

var kāds sniegt man risinājumi šo grāmatu? CMOS digitālas integrālās shēmas, ko Sung-Mo Kang Yusuf Leblebici plzz man vajag tos slikti ... i visted vietā, bet risinājumi ir tikai dota instruktori nav studentiem ... so i aprunāt iegūt tos ... Es būšu ļoti thankful2 u, ja u ppl, sniedziet man risinājumus ...

mēģiniet izmantot digitālo dizains John F. wakerley .. tā ir ļoti laba dizaina piemēriem ..

Digital Design principiem un praksi, John F. Wakerly verry laba grāmata

Mācību digitālo loģiku un lietošanas IC: Digitālās sistēmas Ronald J. Tocci

Mācību digitālo loģiku un lietošanas IC: Digitālās sistēmas Ronald J. Tocci

digtal elektronika pa Moris mano ir patiešām laba grāmata, lai bigners arī pēta digitālās dizains Edward karalis

hello dārgais draugs, esmu atradis risinājumu visu ur jautājumi ..... tikai apmeklējiet šīs vietas un ull neatkarīgi no jebkāda ur problēmas.

Ja esat iesācējs, jūs varat izlasīt Digital principus, Tokheim, bet kopumā visās grāmatās ir ļoti labi.

"Digital Design" Morris Mano ļoti labs apmācība ļoti skaidra angļu

"Digital Design" Morris Mano ļoti labs apmācība ļoti skaidra angļu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back