ciparu elektronika

No manas pieredzes: "Mikroelektronikas shēmas" Ar Sedra & Smith "Ievads Digital Mikroelektronikas shēmas" Ar Gopalanas "Ciparu elektronika" Ar veiksmi Glasford Best .....

Hi I use Digital Design by Morris Mano, es domāju, ka tā būs noderīga jums.

Digital Design principiem un praksi, John F. Wakerly verry laba grāmata

Morris mano ir vislabākais. Izmantot datoru arhitektūru un digitālā dizains Morris mano.

skatīt draugu es minēšu dažas no grāmatām, ko var pētīt 1. digitālās elctronics 2 TOCCI. digitālās elctronics ar malvino kāst 3.digital elctronics ko Morris meno 4.digital sistēmas Erogonovics

Ja jūs vēlaties izpētīt dažādas loģiskas saimes detalizēti, tad ciparu integrālās elektronika pa Taub un šiliņu ir labākais. Bet digitālā dizaina (neskaitot iekšējos cicutry) Digital ko Tocci dizains un Widmer ir laba.

Digital Design principiem un praksi, John F. Wakerly verry laba grāmata

PAMATI DIGITĀLO ĶĒDES ko Anand Kumar problēmas digitālās elektronikas un mikroprocesoru, ko RP Jain

Hi Digital Electonics ko ROTH Switch un galīgo automātu teorija Zvi kohavi

Kurš ir autors, publicēšanas? Jums vajadzētu ievietot vairāk informācijas par jums arestu!

Ja esat iesācējs, jūs varat izlasīt Digital principus, Tokheim, bet kopumā visās grāmatās ir ļoti labi.

Ja esat iesācējs, jūs varat izlasīt Digital principus, Tokheim, bet kopumā visās grāmatās ir ļoti labi.

Pētījumā ciparu elektronika bymorrismano un digitālo dizains wakerly

grāmatas Es iesaku ir digitālā dizaina ar Bogart un komutācijas teorija kohavi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back