Bluetooth simulācija ar Simulink

P

prashan14

Guest
Thank u sniedzot atbildi.Kad es izmantot unbuffer agri darbības jomu.Darbības jomu rāda signālu, bet tas nav pierādīts pareizu signālu.Manā dizains i izmantoja Bernouli Binary veidotāja ieguldījums un darbības joma netiek pierādīts izlases bināru signālu, izmantojot darbības jomu.

Tad es centīšos jomu lietot Mathlab Demo.(Bluetooth Frekvenču pārlekšana Demo), tā arī doesent rāda pareizu signālu

PLS sniegt kādu atbildi uz šo problēmu, cik drīz vien possiable.

thank u ļoti daudz.

Prashan ir vieglāk sekot pašā amatā, nevis jaunu amata, bet tā ok, jo jūs esat jauns, lai šajā forumā.Jums jautājums, jo jūs esat nosūta izlases dati jums nebūs iespējams secināt jebkādu informāciju no tā.

Paldies par jūsu atbildi ..

Plānojot savu simulink Bluetooth sakaru sistēma man rodas vēl viena problēma.Kā pārbaudīt GFSK modulēts signāls, tas aprunāt joma pārbaudes parastajā un dod kļūdu.un kā pārbaudīt ievades signāla un de modulāciju signālu pats.

Pls atbilde uz šo amatu, tiklīdz possiable ....Pievienots pēc 5 stundām 31 minūtēm:
Kad desigining Bluetooth sakaru sistēmu, kas izmanto mat lab kā zemes gabala Bit Error Rate Uzzīmē (SNR vs Eb / Nē).Ja kāds zina, kā to izdarīt PLS atbilde drīz possiable.

Paldies ..

Pašlaik im darba par manu projektu imlement Bluetooth sakaru sistēmas, izmantojot simulink.Kad es esmu izpildes GFSk modulators im izmanto MPT modulators komunikācijas instrumentu kastē, bet, kad integrējot ieejas ostā ar GFSK modulators tas sniedz šādas kļūdas ....

1) Kļūda ziņots s-funkciju, rāmis pamatā režīmā izejvielas ir skalāri vai kolonnu vektoru
2) kļūdas ostā platums diamesions ....Ja kāds zina, kā īstenot pareizi pls post atbildi, cik drīz vien possiable,,,,Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back