Balun tests, izmantojot divus portu tīkla analizatoru

W

wizardz

Guest
Es gribu, lai pārbaudītu apmēram trīs portu-chip baluns izmanto divu portu tīkla analizatoru.
Testa rezultāti jāiekļauj ienesto vājinājumu, sakabes koeficients, amplitūdu un fāzi nelīdzsvarotību.Tik vienkāršu savienojumu kā divas ostas transformators testa nav pietiekama.
Daži dokumenti liecina, ka tipisks tests, kas izveidota šādi:
1.Testa katram daļējam divas ostas ar trešo ostu izbeigts ar 50 Om terminatoru.
2.Testa katram daļējam divas ostas ar trešo ostu atvērtu, (es nezinu, vai tas darbojas, bet papīru izmanto šādā veidā)
3.daži kombinācija atpakaļ atpakaļ savienojumu balun.Varbūt ienesto vājinājumu, ir viegli iegūt, bet Nez, vai amplitūdas vai fāzes nelīdzsvarotība informācija ir iekļauta?

Ja kāds ir dažas balun testu pieredze un var man palīdzēt, es būtu liels appreciated.

Kas man ir jādara, ir pirmais variants.
Pēc definīcijas S-nominālvērtības ir spēkā šajā konfigurācijā (neizmantotās ostas izbeidz ar 50 Om).
Tad es izmantot programmatūras apvienot 3 s2p failus vienā s3p, vienkārši novēršot lieku mērījumus.
No s3p failu varat aprēķināt / modelētu balun ienesto vājinājumu & umbalance.

Ja Jūs lietojat Agilent ADS, ir piemērs projekts kas parāda visu procedūru.

Es ceru, ka tas var palīdzēt.

Mazz

# 1 labi darbojas, ja ierīce ir labi bahaved.Es izmantot to daudzas reizes baluns un kopā 2 ostas failus mathmatically veikt 3 portu failu.Salīdzinot to differerntial tīkla analizatoru, un rezultāti ir ļoti tuvu.

Thankyou par atbildi, es vēlos pievienot vairāk informācijas, ka es neesmu īsti skaidrs.

Cik ir 50 Om izbeigts uz spilventiņu uz sagataves, es domāju, ka ir jābūt daži VAP zondi un elektropārvades līnijas?

Ko es esmu nodarbojas ar ir transformators balun, ar pretestība transformācija attiecība 4:01, 2:01 vai kaut ko.Būs 50 Om pārbaudi ostas ieviest lielāku zaudējumu, vai pastāv dažas saskaņotas S parametru vietā?

Uz sagataves beigām ar VAP zondi var būt problēma.
Jums vajadzētu nodrošināt phisical rezistoru par neizmantoto ostas (tā dara dažādas balun versiju chip).Es nezinu, vai ir citi veidi (varbūt deembedding?)

Par impedances attiecība nav problēmu: S-nominālvērtības ir definēti 50 omi sistēmās.
Protams, ja jūs pārtraukt 200 Ohm diferenciālo ostā (piemēram, 04:01 balun) ar 50 omu Jums būs lielākus zaudējumus.
Bet, ja jūs pabeigtu jūsu s3p failu ar aprakstīto procedūru, un tad jūs pārtraukt balun ar pienācīgu pretestību (200 Ohm manā piemērā) jūs saņemsiet pareizus rezultātus.
Es ceru, ka tas var palīdzēt.
Mazz

Thankyou atkal Mazz.
Bet es domāju, ka ir maz ticams, ka mēs pievienot 50 omu rezistoru terminators uz mikroshēmu, kā daļējai divas ostas mērījumi pieprasīt savienojuma / atslēgšanas terminatoru.

Tipisks papīra nodarbojas ar šādiem on-chip tests ietver:

Yj Yoon, yj Yoon, L. Yicheng, RC Frye, MYALMY Lau, PRASPR Smith, LAAL Ahlquist un DPAKDP Kossives, "Dizains un baluns raksturojums daudzslāņu spirāles pārraides līnijuDizains un baluns raksturojums daudzslāņu spirāles pārvades līnijas, "Mikroviļņu teorija un metodes, IEEE Darījumi, tilpuma, 47. Lpp. 1841-1847, 1999.

Bet papīra piemin maz par iekārtu izveidota.

Es arī pamanīju papīra, izmantojot daļējas divi ostu un trešās atvērts mērīšanas tehniku, es nezinu, vai tas darbojas.H. Kai-Ye, H. Kai-Ye, H. Chia-Jen, un L Len-Yi "Modeling metodiku integrētu piecu ostas balun, izmantojot divu portu RF mērīšanaModelēšanas metodiku integrētu piecu ostas balun, izmantojot divu portu RF mērīšanas, "jo radiofrekvenču integrālās shēmas (RFIC) simpozijs, 2005. Digest un dokumentiem.. 2005 IEEE 2005, pp 295-298.

Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Kāds vēl padomu?
Es esmu, lai atrisinātu šo problēmu, cik drīz vien iespējams.

Es domāju, ka šādā veidā vienkārši nevar nodot S2p uz S3p, labi?

līdz mckinson,

protams, daļēji 2 ostas līdz 3 ostas pārveidot arī dažas metodes, lai pārvarētu nesakritības dēļ nonideal slodzēm.

Es joprojām brīnos par, vafeļu testēšanas metodes?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back