Būla kā elementu Array?

P

Pete

Guest
Hi visiem!Tas ir iespējams?Man ir vajadzīga vai nu 1 vai 0, kā elementu masīvu.

kādā valodā?c?protams.

Taču jums nav pateikt, kā jūs vēlaties to izmantot, lai nav iespējams zināt, kas jums tiešām ir nepieciešams.

Hi, i domāju, ka tas ir atkarīgs ne tikai no valodas, bet arī no datu apkopotāja un procesor.Piemēram, Keil uz x51 jūs nevarat darīt, jūs aprunāt padarīt jomā bool, un aprunāt nodot bool struktūrā vai vienībā.Faktiski ir veids, kas jomā bool, bet var nodot to struktūru vai vienību.Iemesla dēļ, ja es undersoot tiesības ir ka vai nedaudz mainīgs tās izmanto ne atmiņā un reģistra.

jā, tas ir taisnība, bet viņš nav pateikt kāda izmēra viņš gribēja elements, kas (vai kādā valodā vai kādā procesoru).ja tas ir viens bits, tad tas ir pilnībā atkarīgs no kompilatora (un valodu un procesoru).

Atvainojiet, es domāju CCSC kompilatoru un izmantojot PIC.Ja masīvs varētu apstrādāt citiem numuru tipi, kāpēc nevar tā rīkoties ar 1 un 0 kā masīva elementus?

Nē, jo CCS jomā bit nav atļaujas, bet man atmiņā, ka vairāki projektu, izmantojot bitu platība ......i nav suare cik precīzi ...Tiks pārbaudiet vēlāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back